Nie jesteś zalogowany.
Żeby postów nie nabijać, zna się ktoś na szyciu pluszaków?
Laleczki voodoo klasyfikują się jako pluszaki?
Ty dulowaty userze!
Tak, jest tam link, ale do pliku txt, który trzeba przerobić w czymś o nazwie Kara Effector.lua 3.1.
Najlepiej byłoby, jakby ktoś posiadał skrypt.
Serio? Nie znam się na kara, ale wygląda to na skrypt automatyczny do Aegi, który, z tego co widzę, przyjmuje jako argument wejściowy ten txt ze stylem tego kolesia z YT.
Ostatnio edytowany przez Vincent_Law (2013-10-16 21:51:41)
WSJP
Jest to darmowy słownik internetowy, nie posiada wszystkich haseł - prace cały czas trwają, ale w przeciwieństwie do internetowej wersji PWN-u jest znacznie bogatszy. Mamy odmianę przez przypadki, związki frazeologiczne z danym słowem itp.
Żeby uzyskać drzewko opcji, należy nacisnąć jedno ze znaczeń pod danym hasłem.
Informacja dostarczona przez Antoinette
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2013-10-27 16:02:06)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Wierzy ktoś w duchy?
Bo właśnie chce sobie podejrzeć ściągany w utorrencie 4 epek strike blood przez MPC i co się dzieje?
Za każdym włączeniem pokazuje mi się inne fragmenty z Arpeggio( ostatnie dwa epki, które usunąłem na stałe zaraz po obejrzeniu).
WTF?
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2013-10-28 02:28:47)
Pamiętaj, że usuwanie pliku przez system nie usuwa go z dysku, tylko z indeksu. Dopóki nie zostanie nadpisany, można łatwo go odzyskać.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-28 02:54:29)
Może mi ktoś podać jakieś rzetelne źródło, które udowodni, że piszemy "ciebie", a nie "Ciebie"?
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Może mi ktoś podać jakieś rzetelne źródło, które udowodni, że piszemy "ciebie", a nie "Ciebie"?
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=1567
No i nie ten temat.
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=253562&p=1
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-11-15 16:51:32)
Dzięki za pomoc.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Sprecyzuj, Zenek. Chciałeś to konkretne zdjęcie, to, to, to czy galerię z tego konwentu? Oraz „zajśc” stands for „znaleźć”, am I right?
Na marginesie, serio nie potrafisz się googlem posługiwać, relikcie?
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-11-19 23:25:39)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Oraz „zajśc” stands for „znaleźć”, am I right?
Polemizowałbym, kto tu "bardziej" gwałci polską mowę.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Jak ja uwielbiam przepychanki słowne. Że przytoczę coś, co może i jest odrobinę nie na miejscu, ale I bielieve, że jakoś przybliży ci moje poglądy na temat języków, a co za tym idzie, ich mieszania.
Ja zaś pozwalam sobie na pogląd, że ludzie nie znający języków to upośledzeni i godni pożałowania imbecyle, a ustawowo winno się ścigać nie te tabliczki, które głoszą: „Café”, „Sex Shop” i „Irish Pub”, lecz te, na których stoi: „Nażędzia”, „Naprawy bierzące” i „Usługi montarzowe”. To te, jakże dziś liczne drugie, są zbrodnicze, pierwsze zaś są jasne i zrozumiałe dla wszystkich - oprócz ludzi dotkniętymi matołectwem, rzecz jasna.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2013-11-19 23:48:24)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Naprawdę nie widzisz różnicy między "ja believe, ja can latać" a "café”? Pogratulować.
Za dużo Kubusia wypił
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ah,nie wiem czy tutaj czy w cos wesolego czy w temacie o anime w polsce, ale cdp.pl sprzedaje anime-streaming+zapis na dysk.
http://cdp.pl/t/filmy/gatunek/anime
tylko te ceny(i niewiadomo jaka jakosc) tylko pare tytulow AG(filmy japonskie tez gdzie indziej sa) i tytuly, ktorych chyba nikt nie sprzedawal?
Jak ktoś ma Windowsa 8.1, mógłby mnie wspomóc pobraniem tej niegroźnej małej gierki? Chciałam zacząć od czegoś jak najprostszego, dlatego jest dosyć prymitywna, ale jak uzbieram 100 pobrań, to może dadzą mi za nią jakieś punkty na geekclubie
My Little Dictator: A Battle-Visual Novel - czyli czego to ludzie nie wymyślą. Nie grywam w takie gierki, ale ta wydaje się przynajmniej zabawna.
Cześć
Coś mnie ominęło przez te prawie pół roku?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA