Nie jesteś zalogowany.
Mam pytanko podajcie mi tytuł anime w którym jest "rzeznia" czyli 2/3 czasu trwania filmu to zabijanie a 1/3 to kopanie sie po mordach:)Tylko nie zalezy mi na jakimś kiczu tylko to cowam sie podoba a jest takie jak wyzej opisale:]
all
tez bym chciał coś takiego:D ichi the killer jest w 1,3 tego co byś chciał ale fajny nastrój jest
szkoda, ze podales zle haslo lub login bo wejscv nie moge:[
a nie moglbys wrzucac na ftpa czegos trudniej dostepnego jakies starsze serie ktorych juz nie mozna lub bardzo trudno zdobyc , tzw perelki
Saint Seiya tam jest??
to pisz konkretnie o jakie perełki ci chodzi bo ja nie wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1[klnie]
Na serwie zamieściłem Elfen Lied
login: Elfen
pass: Lied
Max połonczeń 5 na IP 1(nie ma sensu uzywać jakis akceleraorów typu flahget)
Adres: ftp://84.201.212.131 port 21
Miłego ssania
all
Ostatnio edytowany przez zaqos (2006-03-07 11:48:32)
FTP ruuuuulezzzzz[yahoo] jest jakaś szansa na wrzucenie full movies czy seriale only ? poza tym pomysł jest BIG[respekt] for zaqos
Mi wyskakujbład 530 ze niby złe hasło....zmieniłeś je???
Thx za Elfen Lieda
No problem
Mi wyskakujbład 530 ze niby złe hasło....zmieniłeś je???
ja mam ten sam blad:(
Ludie mam problemy techniczne!!!!!!!!:(Narazie sie nie łączcie!!Jak zrobie to poinformuje na forum.
ps.co do 530 to musicie zle pisac chasło (pamietajcie o dużych literach)
all
a czy mogblys sciagnac z emule ( linki sa na anidb.info ) starsze anime takie jak np general daimos
Ftp jeszcze wstanie kiedys ?[szpan] bo ostani epi mi zle lazi...[jezor]
Ostatnio edytowany przez Viader (2006-03-25 13:36:17)
Witam wszystkich po długiej przerwie!
Jestem na etapie stawiania serwera zinegrowanego z forum[szpan] jestem teraz w fazie testów jak tylko bede mial pewność ze sie nie [cenzura]li (tak jak to mialo miejsce jakiś miech temu to odrazu dam namiary!
all