Nie jesteś zalogowany.
Tego słucham, ale notorycznie przewijam do 1:35 i od tego momentu słucham
Ty dulowaty userze!
The Killers - Shot At The Night
Dobry kawałek z jeszcze lepszym teledyskiem
From Within
no ja w innych klimatach oscyluje
The Sound of a Thousand Voices Screaming in Unison
ocremix.org - fajne remiksy z gier panowie robią, wszystko darmowe, a co najważniejsze dupstuterami nie rzucają na lewo i prawo.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Od wczoraj słucham i nie mogę przestać, więc rzucam link do ciekawego drumstepu:
Stardust Redux by Minnesota (Filibusta Remix)
Imagine Dragons - Radioactive, mainstream inspired by the latest eps. of CSI.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Tool - Schism
Można sobie przewinąć do 1:20.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Świetne, akurat do puszczania w czasie kampanii wyborczej, przed blokiem reklam wyborczych.
Muzycznie podoba mi się bardziej skoczny i trzy ptaki.
A już zupełnie nie wiem czemu, ale zawsze oglądając co w tym temacie wrzucacie kończę na tym.
Od paru dobrych lat
Zapuszczam coś takiego, jeśli chcę podpompować intelektualną pałę (mimo to na telefonie mam i podczas robienia zakupów w słuchawkach leci). Ale nie pogardzę Cage The Elephant - Back Against The Wall albo Eminem - Survival, jak walimy w fifę albo fight nighta.
Blood or Whiskey - Deathwatch
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!