Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ma ktoś Gintame przetłumaczoną na język Polski?plizzzz:)bardzo mi zalezy.
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2008-03-24 16:21:17)
Ja nawet angielskiej nie mam... a wątpię by dało się znaleźć po polsku...
Byłam teraz na tej stronie.Przyda się:)
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2007-12-20 19:31:49)
A na Wszechbiblii mangi ciężko sprawdzić?
"Skazany na zajebistość"
Hmmmmm... Skąd można ściągnąć mangę Gintama w wersji angielskiej????
Tenshi 1991 ty tez kochasz to genialne anime?na you tube mozesz zobaczyc czy Ci sie podoba a póznie napisy sciągać:P.Polecam.
Na anime eden też jest ta manga.
"Skazany na zajebistość"
Tenshi 1991 ty tez kochasz to genialne anime?na you tube mozesz zobaczyc czy Ci sie podoba a póznie napisy sciągać:P.Polecam.
Ja się pytałam o mangę Gintama, a nie o anime .
Hayate bardzo Ci dziękuje za link,dziękkkkkkkkkkkkkkkki:)nie wiem co,gdyby nie Ty:)
Ostatnio edytowany przez Lala_17 (2007-12-21 09:52:48)
Hmmmmm... Skąd można ściągnąć mangę Gintama w wersji angielskiej????
Na anime eden też jest ta manga.
Ja się pytałam o mangę Gintama, a nie o anime .
~Zjadacz dobrze podał Ci, iż manga ta jest dostępna na anime-eden - w dziale manga, ale tylko do 49 chapteru. Za to na stronie stoptazmo znajdziesz mangę do 100go chapteru. Obie strony wymagają jednak rejestracji.
[cytuj]~Zjadacz dobrze podał Ci, iż manga ta jest dostępna na anime-eden - w dziale manga, ale tylko do 49 chapteru. Za to na stronie stoptazmo znajdziesz mangę do 100go chapteru. Obie strony wymagają jednak rejestracji. [/quote]
Hm. Ja się nie rejestrowałem i 4 chaptery Gintamy pobrałem. Jakbym miał czas to bym mógł w sumie mange tłumaczyć, bo przydałoby mi się to do epków tego anime, które tłumaczę. Przynajmniej odrobinkę. Zwłaszcza że są różnice w przekładzie manga a anime.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2007-12-21 22:02:20)
proponuje poszukać na mangaupdates...coś jak polska wszechbiblia
manga jest dostepna na www.mangareader.net i chyba www.mangafox.com ...maja najszybsze updaty. Zastanawiam sie nad tlumaczeniem mang i subbowaniem anime jak cos to moj skype; linaissocoollike . Zrobie co moge (:
Sprawdźcie tutaj - Galley-La Company.
meg78, mój mistrz wykopów.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-10-06 21:47:34)
Część mang stracili jak im hosting wytknął że na serwerze nie ma być przechowalni plików tylko sama strona. I prewencyjnie go dady wraz z anime oraz mangi skasował.
Strony 1