Nie jesteś zalogowany.
Ja też tam nie wchodzę. Wklepałem kod rabatowy w google.
Po co w ogóle wspominasz o tej stronie?
Może zamówię, jak znajdę odpowiedniego arta. Druga sprawa, ile to będzie trwać?
@up: Przeczytałem, że jeżeli chodzi o taki towar, to wysyłają w ciągu 2 dni roboczych, a paczka dochodzi w ciągu 10 dni roboczych (kraj nie ma żadnego znaczenia).
@up: Przeczytałem, że jeżeli chodzi o taki towar, to wysyłają w ciągu 2 dni roboczych, a paczka dochodzi w ciągu 10 dni roboczych (kraj nie ma żadnego znaczenia).
Wydaje mi się (chociaż mogę się mylić), że chodzi mu o czas trwania promocji, czy cokolwiek to jest.
Ostatnio edytowany przez nihiho (2013-09-14 16:28:46)
Wolfram ma rację, dostaję za to 1$, ale o tym dowiedziałem się dopiero po tym jak wrzuciłem tutaj to info. Dokładnie to dowiedziałem się wczoraj w nocy gdy dostałem od nich wiadomość. Nie jestem pewny, ale przez to że ja coś dostane inni nie zapłacą więcej, nie?
Najpierw wrzuciłem na shinden, a potem pomyślałem żeby wrzucić jeszcze tutaj (wrzuciłem jeszcze na anime.com.pl, ale o takiej samej treści jak post więc raczej nie przyjmą).
kishida jeśli pytasz o czas trwania promocji to nie mam pojęcia, jeśli o czas dostarczenia to ja czekałem ok 7-10 dni.
Ostatnio edytowany przez onez (2013-09-14 18:42:03)
@kishida
Co do trwania oferty:
- Offer valid until: Oct 31, 2013
- Offer is valid for first 20,000 orders only.
Tutaj można przeczytać więcej o tej promocji:
http://www.artscow.com/free-mousepad
@onez
Dzięki za cynk o promocji. Podkładka zamówiona, zobaczymy co tam przyślą.
Właśnie dotarła moja podkłada prosto z Hong Kongu. ;-)
U Was też w niektórych miejscach krawędzie są lekko postrzępione?
Do mnie też dotarła. Też jest lekko postrzępiona, ale czego się spodziewać za ponad 3 zł?
Przynajmniej pachnie świeżością.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-09-25 16:31:51)
No do mnie też dotarły. O ile ta z DB jest miód malina, to ta z One Pieca trochę postrzępiona. Jestem jednak i tak zadowolony Później może wrzucę fotę.
Jak zamawiać większą ilość bo ja po mimo zmiany konta dalej mam, że kod został zrealizowany.
Pewnie przypisany jest do jakichś danych internetowych lub komputera. Spróbuj na innej jednostce podłączonej do routera lub u jakiegoś znajomego zamówić.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-09-25 21:34:08)
Terms & Conditions
1. Coupon code is applicable for single use only.
2. Only one coupon code can be redeemed per household.
Więc teoretycznie na jeden adres powinno dać się zamówić tylko jedną podkładkę .
Dostałem swoją przesyłkę dzisiaj, po 2 tygodniach od złożenia zamówienia.
http://imgur.com/a/uNu5V
Jakość odbiega od oryginału, co wyraźnie widać na 2 ostatnich obrazkach z powyższego albumu.
Z drugiej strony, za dolara nie można było oczekiwać zbyt wiele...
Terms & Conditions
1. Coupon code is applicable for single use only.
2. Only one coupon code can be redeemed per household.Więc teoretycznie na jeden adres powinno dać się zamówić tylko jedną podkładkę .
Da się zamówić więcej niż jedną podkładkę na ten sam adres. Sam zamówiłem 3 bo rodzinka jeszcze chciała. Trzeba tylko do każdego zamówienia założyć nowe konto plus zamówienie nie może być ponownie złożone z tego samego ip (zmienne ip ftw etc.)
Ostatnio edytowany przez Folko (2013-10-11 23:38:58)
pytanko: wszyscy dostali podkładki?
Bo u mnie mimo że wysłano: Sep 18, 2013
nadal nic nie przyszło
Ostatnio edytowany przez bobek784 (2013-10-24 11:39:51)
Nick na ANSI: bobek784v2
Zamówiłem dwie i jedna przyszła w tydzień a druga (na ulicę dalej) szła ponad miesiąc. Więc pewnie Ci przyjdzie.
Dzisiaj mija miesiąc od wysłania i też jeszcze nic nie przyszło.