Nie jesteś zalogowany.
Angielskie napisy do watamote są w pliku wideo, więc nie mam ich jak skasować. Gdy włączam polskie napisy to tylko przez kilkanaście sekund pozostają polskie, później wracają z powrotem na angielskie.
Używam splash playera. Może lepiej spróbować odtwarzać na czymś lepszym?
Angielskie napisy do watamote są w pliku wideo, więc nie mam ich jak skasować. Gdy włączam polskie napisy to tylko przez kilkanaście sekund pozostają polskie, później wracają z powrotem na angielskie.
Używam splash playera. Może lepiej spróbować odtwarzać na czymś lepszym?
MPC.
W mpc rzeczywiście problemu nie ma, ale sam mpc wygląda zbyt technicznie. za dużo ustawień ma, jak dla mnie.
Wypróbuj VLC media player (menu ma po polsku) ma wbudowane kodeki i nie będziesz musiał w nim nic zmieniać. Ja używam go do wszystkich formatów wideo, jak ma problem z odtworzeniem, a zdarzyło się to raz przy jednym pliku na kilkaset, to odpalam MPC z pakietu Combined Community Codec Pack i po problemie.
Wypróbuj VLC media player
Nie
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Jak nie ma problemu, to po co masz mieszać w ustawieniach? Chyba że boli cię sama ich obecność.
>VLC
Dobra. myślałem że daruję sobie oglądanie tego watamote, ale momenty kiedy drażni się z bratem ratują tą serię.
Zostawię sobie mpc. Splash'a mam najnowszą wersję więc nic nie poradzę na problem opisany w op.
Wypróbuj VLC media player .
Ale masz syf w rejestrze systemowym
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@up Nic mi o tym nie było wiadomo. To już nie polecę więcej tego odtwarzacza jak taki niedobry.
Witam
Mam mały problem z MPC.
Ostatnio miałem formata, zainstalowalem ponownie MPC i koeki CCCP i K-Lite.
Teraz jak oglądam anime to niema napisów.
Chodzi mi o napisy wklejone na stałe do filmu po angielsku.
Przed formatem wszystko chodziło zajebiście.
Po co instalujesz dwie paczki kodeków? Przecież jeden będzie nadpisywał drugi i przez to może być jeden wielki bajzel.
Przed formatem też miałem zainstalowane te dwa codeki i wszystko chodziło mi dobrze.
to nie są kodeki, tylko zestawy kodeków. Najwyraźniej miałeś jakiegoś fuksa (albo jakimś cudem wersje się ze sobą nie zmieszały lub zainstalowałes je w odwrotnej kolejności).
Rób od nowa formata i zainstaluj CCCP (ostateczność, ale na pewno zadziała ).
Ja mam dużo do roboty, więc na razie nie pomogę.
Odinstalowałem wszystkie kodeki, zresetowałem kompa, następnie zainstalowałem tylko CCCP.
Trochę to poskutkowalo, mianowicie pare anime jest już z napisami ale reszta dalej nie.
Najłatwiejszym i najszybszym sposobem jest format, jak wspomniał marek2fgc powyżej.
Kiedyś zainstalowałem bardzo dużą ilość kodeków. Zawsze odinstalowywałem stare kodeki przed instalacją nowych, jednak to nie pomogło i miałem problemy do takiego stopnia, że prawie nic nie działało. Po tym zrobiłem format i od teraz trzymam się tylko cccp i nie instaluje niż poza nimi. Przez to nawet dvd oglądam przez windows media player, ponieważ obawiam się, że coś sie zwali hehe
Może spróbuj jakiś program z wbudowanymi kodekami. Jednak na tym się nie znam, wiec nie doradzę.
Kurde, tylko ja myślałem, że temat ma jakąś głębszą, dajmy na to filozoficzno-egzystencjonalistyczną stronę? Coś o ewolucji języka w fansubach na przestrzeni lat 2003-2013? Damnit.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Ok. wielkie dzięki za pomoc:)
Kurde, tylko ja myślałem, że temat ma jakąś głębszą, dajmy na to filozoficzno-egzystencjonalistyczną stronę? Coś o ewolucji języka w fansubach na przestrzeni lat 2003-2013? Damnit.
Ja też tak myślałam