Nie jesteś zalogowany.
A przypadkiem nie regenerował się w side-story, a w wątku głównym nie?
Chyba to już było wałkowane.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Właśnie trafiłem na filmik trailera Live Action SAO, co prawda robione przez fanów ale ciekawy jestem jak im to wyjdzie. Osobiście ciężko mi by było wyobrazić sobie LA SAO bez naprawdę dużego budżetu, chociaż całkiem niezłe LA Gantza dawałoby nadzieję że dałoby się to zrobić nie przepłacając.
Trailer angielskiego dubbingu SAO:
http://www.youtube.com/watch?v=C8Jl_-b7ju0
http://www.animenewsnetwork.com/interes … ler-posted
I zapowiedziano spin-off o dumnej nazwie "Sword Art Online: Girls Ops" (takie przynajmniej widniało info pod tym skanem):
No cóż, te pozostałe postacie mają fanów, w głównej linii fabularnej LN zostały odstawione na bok, pozostałe mangi są łagodnie mówiąc kiepskie, więc czemu nie? A nie zaraz... Ma to rysować autor jakichś "ero" doujinów? No to chyba będziemy mieli kolejną mangę SAO, której nie będzie warto w ogóle zaczynać czytać.
Z nowej mangi Sword Art Online Progressive:
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2013-06-28 20:28:29)
Moja lista anime: klik
Raz.
Tak, wystarczy raz go ubić - bossy chyba się nie respawnują, ale nie dam za to głowy.
To moje gratulacje, że dotarłeś do 22 epka. Ja odpadłam po paru, za dużo loli, tsundere i kejonowskiej grafiki.
Zaraza jakaś.
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-07-09 23:05:20)
Ty dulowaty userze!
To moje gratulacje, że dotarłeś do 22 epka. Ja odpadłam po paru, za dużo loli, tsundere i kejonowskiej grafiki.
Zaraza jakaś.
Aż tak złe to anime nie było. Choć pod koniec kiedy wydostali się z "gry" anime już nie trzymało takiego poziomu jak na początku.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
To moje gratulacje, ja odpadłem po pierwszym epku. Anime tak badziewne, że aż boli.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Wiem, że to może być marzenie ściętej głowy, ale jakby tak się znalazło studio z duuuużo większym budżetem i zrobili bardziej bogatszy remake.
coellus napisał:To moje gratulacje, że dotarłeś do 22 epka. Ja odpadłam po paru, za dużo loli, tsundere i kejonowskiej grafiki.
Zaraza jakaś.Aż tak złe to anime nie było. Choć pod koniec kiedy wydostali się z "gry" anime już nie trzymało takiego poziomu jak na początku.
+1
No i ten wątek z własnym domkiem był dziwny, ale patrząc obiektywnie, to na +.
Było aż tak kiepskie? Patrzę po swoim malu, widzę, że osiem za całość dałem... Tak się kończy oglądanie/ocenianie po pijaku.
Mnie tam anime się podobał, zgodzę się że druga część była słabsza niż pierwsza ale tak czy inaczej dla mnie to anime zasługuje na mocne 8+/10.
Czy jest jakaś szansa by Asuna była często w Gun Gale Online? Kocham tę postać i nie moge znieść myśli, ze miałoby jej nie być :/
Dało by się coś z tym zrobić?
PS: Ma ktoś może link do facebooka anime albo autora jeśli taki jest?