Nie jesteś zalogowany.
Swoją drogą będę zbierał na oryginalne Anime, a swoją drogą będę szukał też do nich napisów.
Nie powinien mieć problemu z resztą, jednakże nigdzie nie znalazłem napisów do:
"Rock Musical Bleach"
Oglądałem to w wersji z angielskimi napisami ( tylko jeden musical ) i spodobało mi się.
Chciałbym spytać o to czy w ogóle ktoś się podjął tłumaczenia tej serii musicali.
Jeśli tak, to gdzie mógłbym takie napisy znaleźć ??
Ostatnio edytowany przez AnimeMaster (2013-07-05 19:38:00)
Kolego, przejrzyj z łaski swej wszystkie przypięte tematy w każdym dziale, bo w takim tempie łatwo dostaniesz bana.
Ty dulowaty userze!
Kolego, przejrzyj z łaski swej wszystkie przypięte tematy w każdym dziale, bo w takim tempie łatwo dostaniesz bana.
Soreczka, jestem nowy na forum i po 10 godzinach pracy na stażu.
Rock Musical Bleach to nie Anime - jest tylko z takowym powiązane.
Powinien dać to do innego działu ...
Powinienem dać do napisów, ale z opisów nic mi nie pasowało np.
"Prośby o korektę lub ponowne przetłumaczenie napisów." - A co z nowymi lub szukanymi ??
Czy dodanie prośby do listy życzeń jest najlepszym wyjściem ??
Następnym razem postaram się być ostrożniejszy.
Przepraszam za kłopot.
Temat "Poszukuję", "Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO", ewentualnie jeśli jest to nowe, to temat "Czy ktoś przetłumaczy tytuł XYZ z obecnego sezonu?". Lub ogarnąć na dzień dobry temat "Co kto tłumaczy".
Każdy z tych tematów jest przypięty w odpowiednim dziale, ale tematów przypiętych jest więcej, więc powtórzę - bądź łaskaw się zaznajomić ze wszystkimi i dopiero gdy napotkasz problem, który się nie kwalifikuje pod powyższe, załóż temat (choć mimo wszystko użycie wyszukiwarki jest zalecane).
Ty dulowaty userze!
Temat "Poszukuję", "Czy jest coś co chcielibyście mieć przetłumaczone? Oprócz NARUTO", ewentualnie jeśli jest to nowe, to temat "Czy ktoś przetłumaczy tytuł XYZ z obecnego sezonu?". Lub ogarnąć na dzień dobry temat "Co kto tłumaczy".
Każdy z tych tematów jest przypięty w odpowiednim dziale, ale tematów przypiętych jest więcej, więc powtórzę - bądź łaskaw się zaznajomić ze wszystkimi i dopiero gdy napotkasz problem, który się nie kwalifikuje pod powyższe, załóż temat (choć mimo wszystko użycie wyszukiwarki jest zalecane).
Ok.
Używałem wyszukiwarki tylko do "Rock Musical Bleach".
Dopiszę moją prośbę do jednego z tych podpiętych tematów.
Tylko jeszcze jedno - listy życzeń, o której pisałem nie używać ?? - pierwszy raz się z takowym czymś spotykam.
Dzięki za pomoc.