Nie jesteś zalogowany.
Status odcinków: 12/12
Video: 1280x720, x264, crf16, 10-bit
Audio: AAC 2.0
Źródło: BDMV
Opening z racji sporej wagi znajduje się w oddzielnym pliku. Należy trzymać go w tym samym folderze, co resztę odcinków i wtedy wszystko będzie cacy.
P. S Podziękowania dla Sölve za dobre rady na temat kodowania, chapterowania i za QC.
Dla Bakury za karaoke i dla pr3stona za QC .
Ostatnio edytowany przez Yoshimori (2013-06-29 02:01:59)
Bardzo dobrze nie mogę się doczekać reszty epków.
W sumie już to oglądałem, ale ściągnę sobie Wasze wydanie. OP wyszedł kapitalnie.
Przydałby się reup pierwszych czterech i wydanie ostatnich odcinków .
Dawać resztę odcinków, bo Was w końcu trzecia seria zastanie. xD
Myślałem przez Święta nadrobić zaległości, ale straszny leń mnie napadł i albo się alkoholizuję albo napierdzielam w debilne gry. Po Nowym Roku wybieram się na urlop, więc może wtedy nastanie na krótko okres twórczy, a jak nie, to przyjdzie poczekać do Wielkanocy.
Już po Wielkanocy, mógłbyś już zrobić te ostatnie odcinki.
No to jak, wydacie to do końca przed emisją trzeciej serii?
Pls ja zacząłem oglądać to anime z waszym wydaniem i bardzo mi się podoba i chętnie obejrzałbym całość czyli oba sezony z dobrymi napisami i w dobrej jakości czyli 720p Słyszałem również, ze ma być 3 sezon to prawda?
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Słyszałem również, ze ma być 3 sezon to prawda?
W ostatnim odcinku była zapowiedź 3 sezonu, a tutaj masz info, że wyjdzie na lato (dokładnie 9 lipca):
Jeszcze tej bajki nie widziałem, a nie ukrywam, że najchętniej bym ją obejrzał z waszymi napisami. Więc ja też czekam na resztę odcinków.
Dobra, obiecuję, że niedługo przynajmniej ten sezon skończę. Kolejny nie wiem kiedy. Przynajmniej będzie jakaś motywacja, skoro ktoś na to czeka .
A tę najnowszą serię mam zamiar tłumaczyć na bieżąco. Już nawet jakieś tam DRMy wymyśliłem, żeby odstraszyć łonlajny, ale tego dowiecie się w swoim czasie .
Siema kiedy bedzie reszta odcinków z sezonu 1, i czy będziesz robić też sezon 2.
Ostatnio edytowany przez winlux (2013-06-25 20:34:47)
Siema kiedy bedzie reszta odc. z sezonu 1 i czy bedziesz robic tez sezon 2.
Ty tak poważnie?
Odcinki dziś z rana bo około 6 pobrałem te od 9-12 i już obejrzałem. Szybko zleciało, bardzo fajne anime czekam na kolejne sezony
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
No nie wierzę normalnie.
Jeszcze jutro wrzuć całą drugą serię i będzie święto narodowe.