Nie jesteś zalogowany.
Popieram, proponuję wyłączenie strony przynajmniej do września albo ukończenia prac nad ANSI 2.0.
+1
Nick na ANSI: bobek784v2
^
this
Niech ludzie zrobią sobie wakacje od animu, plus onlajny się zdeczka obsrają.
@posty wyżej
Jak to są żarty, to nie są śmieszne. Pierwszy raz widzę użytkowników jakiegoś portalu, którzy chcą jego zamknięcia. We łbach już wam się poprzewracało...
No co? Lato, słońce, a wy tu o jakichś chińskich bajkach. Poza tym, nie zamknąć na stałe, tylko zrobić letnią przerwę w działalności. No i im mniej anime się ogląda, tym lepiej dla zdrowa psychicznego.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2013-06-23 13:12:38)
Ja też jestem za wakacjami na ANSI.
Popieram.
Popieram +1. Gimbusom tylko na zdrowie wyjdzie.
Popieram, proponuję wyłączenie strony przynajmniej do września albo ukończenia prac nad ANSI 2.0.
Również jestem za! Przynajmniej byłoby więcej czasu na oglądanie starszych serii.
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2013-06-23 13:23:13)
Popieram wakacje na ansi
Ja w sumie też jestem za, odpoczynek dobrze zrobi wszystkim.
albo zrobic wakacje jak sie skonczy ta seria wiosenna 2013
Wakacje ANSI, ale tylko strony głównej, skąd się pobiera napisy. Forum niech zostanie.
Ty dulowaty userze!
Nie żebym był przeciw, bo mi ta przerwa obojętna. Ale napisy łatwo znaleźć w google, nawet te co zostały usunięte z bazy z jakiegoś powodu, zapewne protestu przeciw online czy coś A serie te co wychodzą na bieżąco, to pewnie grupy i tak by dawały na swoich stronach hehe. Więc nie wiem czy jakikolwiek sens by to miało.
Również jestem za wakacjami ANSI. Wszystkim to wyjdzie na lepsze.
Edit:
@coellus: Tak, forum można zostawić.
@spaiki: Nie tylko grupy tłumaczą chińskie bajki.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-06-23 13:29:46)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Jak chcecie wakacji od ANSI, to jest na to bardzo prosty sposób - przestańcie tu zaglądać.
@Sledziu_w Co fakt to fakt. No ale chyba większość to jakaś grupa wydaje, osobiście nie oglądam anime, co jest w danej chwili dalej wydawane, nie na moje nerwy xD ale mimo to zaszkodzi najwyżej nie wielkiemu gronu osób, bo reszta starszych napisów, raczej nie sprawi problemu ich zdobycie, a przynajmniej osoby co wiedzą co to google i jak z nich korzystać.
A ja się zastanawiam dlaczego z powodu kilku osób serwis miałby być zamknięty na jakiś czas? Od kiedy to świat się kręci wokół was? Chcecie przerwy w działalności ansi to lepiej sami zróbcie sobie taką przerwę i nie dawajcie żadnych napisów przez ten czas, a że każdy by olał wasz protest? Tak jak został olany protest skanlatorów (który trwał 30 dni), z którego na ironię mieliście niezły polew. Nie znaczy że możecie narzucać swoje zdanie innym, zwłaszcza jak coś nie należy do was.
Na szczęście Kane wasze "popieram wakacje ansi" ma głęboko gdzieś.
No dobra, żarty, żartami, ale wyjaśni ktoś w końcu, co się przez ten czas działo ze stroną?
Proponuję na przyszłość zrobić chociaż konto ansi na FB (parę minut roboty), czy twittera, cokolwiek w razie jakieś awarii strony.
Off na wakacje, hmmm, musiałbym ogarnąć wszystkich tłumaczy, by mieć jakiś share, w końcu ansi przestałoby działać, a ludzie przecie i tak by robili suby. Ogólnie wystarczy robić to, co do tej pory, tylko zamiast wysyłać każdemu kto napisze pm, to zrobić trochę większą lustracje.