Nie jesteś zalogowany.
no właśnie xD
Nic się nie "stanęło"
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Przecież to był protest przeciwko online, może nie miesiąc, ale około 3 dni też dobry hehehe
A tak poważnie, jakoś mało mnie to interesuje jak działa
Pewnie jakieś zmiany w Matriksie.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
A już myślałem, że słowo staje się ciałem.
Prostest też rozważałem, ale jeśli tak było to mógłby zostać zapowiedziany czy coś. Przyznać się szefostwo, bo tylko coraz więcej teorii spiskowych będzie .
Najważniejsze że działa.
Najważniejsze że działa.
Lecz na jak długo?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
To przez 4x0,5
Toż to ANSI 1.01 ^^.
A tymczasem bezczelność ludzi na Shindenie przekracza już wszelkie granice:
A tymczasem bezczelność ludzi na Shindenie przekracza już wszelkie granice:
Szkoda, że temat z 2012 roku.
"Tutaj Kamiyan3991 coś bełkotał, ale zostało to ukryte z troski o Twoje zdrowie" - Klik
A mi tam, tak szczerze powiedziawszy, nie przeszkadzałby taki miesięczny protest. To co ogladam po polsku, czyli Yahari i Hataraku, jestem w stanie dostać bezpośrednio, na stronach autorów tłumaczeń. Ponadto taki brak tłumaczeń, a co za tym idzie, nowych odcinków na onlajnach, dobrze by zrobił naszej młodzieży. Lato idzie, słońce ładnie grzeje, można pojechać nad jezioro, na ryby, iść na rowerek, czy pograć w piłkę na boisku. A nie gnić przed kompem, oglądać chińskie bajeczki i płakać, jacy to tłumacze źli, i niedobrzy.
Szkoda, że tak krótko ;(
Hostile napisał:A tymczasem bezczelność ludzi na Shindenie przekracza już wszelkie granice:
Szkoda, że temat z 2012 roku.
O lol, tego nie zauważyłem, chyba się starzeję ;P Wczoraj trafiłem na ten temat, jak szukałem w sieci jakiegokolwiek infa odnośnie wyłączenia strony i myślałem, że odnosi się do aktualnej sytuacji, a tu nie ;P Ale fakt faktem, że tamtejsza mentalność i pretensje o to, że przestaje się udostępniać napisy lekko podnosi ciśnienie ;P
Ostatnio edytowany przez Hostile (2013-06-23 12:56:17)
Szczerze to mi też całkiem się podobała taka sytuacja. Nagle okazało się, że uploaderzy mają moje gg i nikt bez pozwolenia napisów ode mnie nie dostanie. Gdy ANSI nie działało ponad dzień, byłem przekonany, że to wszystko odbywało się w ramach protestu.
A ja cały ten czas myślałem, że trwają prace nad wprowadzeniem ANSI 2.0
A mi tam, tak szczerze powiedziawszy, nie przeszkadzałby taki miesięczny protest. To co ogladam po polsku, czyli Yahari i Hataraku, jestem w stanie dostać bezpośrednio, na stronach autorów tłumaczeń. Ponadto taki brak tłumaczeń, a co za tym idzie, nowych odcinków na onlajnach, dobrze by zrobił naszej młodzieży. Lato idzie, słońce ładnie grzeje, można pojechać nad jezioro, na ryby, iść na rowerek, czy pograć w piłkę na boisku. A nie gnić przed kompem, oglądać chińskie bajeczki i płakać, jacy to tłumacze źli, i niedobrzy.
Popieram, proponuję wyłączenie strony przynajmniej do września albo ukończenia prac nad ANSI 2.0.
Lato idzie, słońce ładnie grzeje, można pojechać nad jezioro, na ryby, iść na rowerek, czy pograć w piłkę na boisku. A nie gnić przed kompem, oglądać chińskie bajeczki i płakać, jacy to tłumacze źli, i niedobrzy.
Lato idzie, upał jest nie do wytrzymania, można poleżeć w chłodnym domku, polenić się przed TV czy pograć w jakieś mmo. A nie gnić nad jakimś zapaskudzonym jeziorem, łapać śmierdzące rybeczki i płakać, jakie to komary są złe, i niedobre.
@posty wyżej
Jak to są żarty, to nie są śmieszne. Pierwszy raz widzę użytkowników jakiegoś portalu, którzy chcą jego zamknięcia. We łbach już wam się poprzewracało...
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2013-06-23 13:05:11)