#1 2013-05-30 18:24:32

waski_jestem
Użytkownik

WOW - czy warto grac na globalu?

tak sobie troche pogrywam na jakims serwerze prywatnym, ale ostatnimi czasy cholera mnie bierze, bo ciagle jakies wywalanie z gry, serwer rob dc i w ogole jakies problemy. Stad pytanie do was, czy ktos gra na globalu, jak z ludzmi, sa problemy z serwerami? Fakt trzeba placic, no ale moze warto?

Ostatnio edytowany przez Quithe (2013-05-30 20:53:14)

gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]

#2 2013-05-30 18:28:20

LagoonCompany
Użytkownik

Odp: WOW - czy warto grac na globalu?

smutny Jak grałem, to prawie nigdy nie miałem problemów.
Kiedyś, dawno temu były problemy z logowaniem.
Ale jak się dungeony trzaska, aż miło, kiedy połączyli integracje wszystkich serwerów smile

Moja siostra grała na prywatnym, to aż żal dupe ściska
Zresztą, masz wowa za darmo do 20 lvl(potem nie dostajesz lvl). To w sam raz wystarczy aby pobiegać na dungach z mnóstwem ludzi(od 15lvl).

O róznica miedzy privem a globalem?
Jak picture book i anime xD

Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2013-05-30 18:33:42)

sk1HmOJ.gif
filazaf.jpg
[CENTER]13.jpg[/CENTER]

#3 2013-05-30 18:31:24

L0NG3r
Użytkownik

Serwer prywatny - cholera, kiedy będzie ten 90. (czy które tam teraz poziom jest) poziom, bo nudą wieje
Global - ale fajnie, właśnie zdobyłem 30. poziom, szybko lecimy do miast zobaczyć, czy nie mam nowych czarów do kupienia.

Ogólnie na globalu gra się bardziej kulturalnie, grasz dla przyjemności.
Od dawna już nie gram, ale jeśli ktoś z głodu nie choruje, to lepiej zapłacić.

Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.

#4 2013-05-30 18:34:43

LagoonCompany
Użytkownik

Za dlugo nie grasz, teraz się nie chodzi do miasta po nowe czary(tak było na Cata)...

sk1HmOJ.gif
filazaf.jpg
[CENTER]13.jpg[/CENTER]

#5 2013-05-30 18:39:27

L0NG3r
Użytkownik

Dwa latka minęły  jezor

Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.

#6 2013-05-30 19:11:53

Kensai
Użytkownik

Na globalu problemów z serwerami nie ma.
Z ludźmi to zależy - jeśli chodzi o ogólny online, to nie ma co narzekać, ale znaleźć samemu w miarę ogarniętą gildię, z którą można rajdować, jest już ciężko.

Stopka forum

© Animesub.info 2024