Nie jesteś zalogowany.
Osobny wątek, gdzie można dyskutować o obecnym, o przeszłych, a nawet przyszłych rozdziałach tejże mangi z kiczowatą kreską.
Nie mam pojęcia, o co chodzi z tym sasquatchem. Skojarzenie z ojcem Erena nasuwa się samo, ale po co sprawdzał 3D gear itd.? Macie jakieś przypuszczenia?
@up Skoro jest to temat dotyczący mangi to nie wiem jaki jest sens pisania spoilerami w tym temacie, ale na wszelki wypadek napiszę. Jak coś to później zmienie na normalne.
Zuvvo, w odpowiedzi na te punkty :
2. hm... może być tak jak mówisz, że przerabiali na tytanów. Być może ojciec Erena nawet coś w tym miesza.
3. Władza na pewno wie czym jest mur. Sama zresztą sekta to wiedziała, lecz nic nie chciała powiedzieć, gdyż zapewne ktoś wyżej postawiony za tym wszystkim stoi.
Na końcu się okaże, że to wszystko taki a la "Truman Show".
Zastanawia mnie jedno:
Chyba raczej kto im kazał, bo kiedy niszczyli mur na samym początku, byli mniej więcej takimi samymi gówniarzami jak główni bohaterowie. Stawiam na tatusia lub króla
Ty dulowaty userze!
Istnieje też możliwość, że ludzie przeprowadzali na nich różnego rodzaju testy genetyczne, żeby stworzyć broń do pokonania tytanów -> teoretycznie się udało, ale jak to bywa w 90% filmów, książek itd. materiał, czyli ludzie, na których przeprowadzane były eksperymenty chciało po prostu zemsty (od całego świata) za ich ból.
Jak dla mnie to będzie coś ala Full Metal Alchemist.
Jesli przeprowadzali testy to z pewnoscia od setek lat, w koncu dano nam juz do zrozumienia jak powstal mur.
zaczyna się
edit: robienie jazdy ( już nie tylko z openingu)
widze, że się wpisałem w nie ten temat co trzeba.
Ostatnio edytowany przez FusRoDah! (2013-05-20 22:21:54)
Niby co takiego? Bo teraz prawdopodobnie najbliższy rozdział będzie caluśki przegadany.
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-05-20 22:18:07)
Ostatni rozdział można tylko tak podsumować:
Ciekawe, czy kiedykolwiek dowiemy się, co jest grane...
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Orientuje się ktoś, co ile wychodzą nowe rozdziały ?
Skoro manga jest wydawana w miesięczniku, to nowe rozdziały wychodzą co... No dalej, max-kun, wiem, że potrafisz.
A co do nowego rozdziału, imo bardzo dobry ^^ Mimo że bohaterowie przez całość jego trwania nie ruszyli się nawet o cm
Ostatnio edytowany przez KieR (2013-06-08 15:40:33)
Dzięki za info Kier , bo nie wiedziałem w jakim czasopiśmie wychodzi.
A co mangi , to pochłonąłem ją w jeden dzień , ciekawi mnie tylko
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-06-08 15:56:21)
jaja znoszą:D
btw, spoiler tutaj jest niepotrzebny.
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2013-06-08 16:26:26)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Z cyklu "znalezione w internecie:
Kurde mać. Wiadomo, że ludzie mogą zmieniać się w tytanów, ale nie jak w przypadku Eren'a czy Annie. Takie bezpowrotne. Po 38 rozdziale dopiero się skapnęłam. Wiadomo też, że ten tytan z dziwnymi kończynami to była matka Connie'go. Sądzę, że ten małpi tytan to również był człowiek tak samo reszta odmieńców, a może każdy tytan? Nie mogę się doczekać odpowiedzi na pytania: Kto albo ewentualnie jak stworzono tytanów? Co kryje się w piwnicy? Kim/czym jest ta brzydka, owłosiona małpa? Teraz tylko czekać.
Wygląda na to że popularność SnK wpłynie na fabułę:
http://www.animenewsnetwork.com/news/20 … ing-ending
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield