Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Skad siorpac torrenty z anime (szybkie) A Lot of seeds:P Saint Seiya mnie interesi
to juz bylo tyle razy przerabiane ze az nie chce mi sie dawac linka do odpowiedniego topica...[ukryty]
to juz bylo tyle razy przerabiane ze az nie chce mi sie dawac linka do odpowiedniego topica...[ukryty]
Takie tematy powinny byc przyklejone...
Takie tematy powinny byc przyklejone...
Powinny, nie powinny, przyklejone nie bÄdÄ , naucz siÄ korzystaÄ z opcji 'szukaj'
Imperare sibi maximum est imperium
Nie zakładałem nowego tematy by nie śmiecić.
Czytaliście już o końcu serwisu torrentspy.com?
TorrentSpy: 110 mln USD kary za pirackie filmy
Jeden serwis odpadł. Ciekawe który może być następny? Isohunt? Mininova?
omg ! o.0 110m $ , mocne ale i tak sie odwołaja w imie sprawiedliwosci.
zawsze tak jest. i sie okarze ze sa nie winni.
bo jak juz tam pisalo w tym art posiadanie plikow torrent nie jest rownoznaczne z posiadaniem tych filmowczy czegokolwiek innego.
ale w najgorszym wypadkuzalozyciele TorSpy, jak odwolanie nie pomoze ebda mieli kolosalna kare do splaty...ich dzieci i dzieci ich dzieci i dzieci dzieci ich dzieci do 24 pokolenia włącznie.
Jeden serwis odpadł. Ciekawe który może być następny? Isohunt? Mininova?
Isohunt miał już pewne problemy właśnie z MPAA. Z tego co pamiętam, to szczegółów nie podano a strona wróciła i po dzień dzisiejszy jest on-line. Nawet sie rozwija. Pamiętajmy, ze potrzeba jest matka wynalazku. Zniknie p2p(wiem, ze na to nie można liczyć ale załóżmy, ze jest to możliwe) a ludzie i tak będą wymieniać sie plikami. Zniknie p2m, jw, etc.
p2p i p2m zniknie pewnie, gdy będzie sią już dało teleportować dyski i pojemności 500 terabajtów o wielkości główki od szpilki
Ostatnio edytowany przez Endru (2008-05-10 00:31:28)
moninova? ludzie z czego wy siorbacie? isohunt omg... sciagajcie albo z "oryginalnych " torkow (zero raws itp.) tak jest najlatwiej cokolwiek sciagnac . Wkazdym badź razie ja juz tych co wyzej kolega podal nie uzywam
Your Sin is my Sin because of Destiny to the Last Judgement.
Raison D'etre
odrazu mowie z tez nie uzywam , ale od czasu do czasu cos tam jest takeigo rare niedostepnego nigdzie indziej...to sie ...
a reszta to TL ^_^
Ja jak miałem bardzo wolny internet, że jedyną szansą aby ściągnąć jakąś serie były torrenty, to używałem w 90% tokyotosho.com. Teraz jak mam już szybszy net, to zacząłem ściągać ze stronki lolipower.org, w większości odcinki są w bardzo dobrej jakości, ściąga maksymalnym łączem, znalazłem serie, które już dawno wyginęły na wszystkich torrentach.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2008-05-10 07:46:16)
Strony 1