Nie jesteś zalogowany.
jak w temacie, poszukuje archiwum, ktore "nowa fantastyka" wydala pod koniec zeszlego roku i ktore za darmo dawala do prenumeraty. Ktos ma, chcialby sie podzielic/odsprzedac? 20 lat magazynu w wersji elektronicznej droga nie chodzi [nigdzie w necie nie udalo mi sie tego znalezc, i nie chodzi mi tu o pdf zlozone ze skanow, bo to mozna znalezc].
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
Przylaczam sie do apelu, kur.... jakbym wiedzial to bym prenumerate zrobil
ara ara...
Właśnie cały idiotyzm ze strony pruszynskich polegał na tym, że prenumeratę trzeba było zamówić chyba od września do listopada, a ja sie zorientowałem w lutym. Dzwonilem nawet do nich z zapytaniem, czy nie można tego kupić (do prenumeraty dawali za darmo), to mi laska powiedziała że nie ma takiej możliwości
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
No to juz debilizm ze nie mozna kupic tego osobno, coz popytam po znajomych moze sie uda zdobyc jakos
ara ara...
Przylaczam sie do apelu
+1
Może wreszcie bym nadrobił zaległości, które robią mi się od wielu lat.
GG: 1677958
To ja też bardzo chętnie się przyłączę.
Przyznam, że najbardziej interesują mnie te "pierwsze" numery.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Nom, fajnie byłoby to dorwać i poczytać sobie w busie czy na przystanku, bo tych starych numerów to na oczy nawet nie widziałem. Ktoś to musi posiadać, teraz tylko trzeba dorwać tą osobę .
Jest swiatelko w tunelu, jak juz bede wiedzial na 100% dam znac co i jak
ara ara...
Byloby milo.
Jesli komus nie przeszkadzaja magazyny w postaci zdjec wrzuconych do PDF'u, to w chwili obecnej mam jakies 150 numerow [4,4GB], ktore skrzetnie pobralem z chomika [nie wszystkie, brak limitu].
Ze tak odswieze temat i zapropouje cus. Skoro nadal nie ma informacji, to moze jest ktos chetny do "obrabiania" tych pdf'owych wersji, ktore kraza po necie. Troche to zmudna robota [obrobka OCR'em jest banalna najgorsze jest pozniejsze sprawdzanie co z tego OCR'u wyszlo, czyli poprawianie sporej ilosci blegow spowodwanych slaba jakoscia pdf'ow]. Oczywiscie mozna tez obrabiac nowe numery dostepne w bibliotece [sluze informacja co i jak]. A moze ktos z was ma dojscie do nowej fantastyki i moglby sie pobawic w skanowanie/robienie zdjec?
Ja poczekam az sie taki typ z innego forum odezwie, jakos zdrowia niemam do przerabiania, a podobno taka sama akcja byla z dwa lata temu, wiec w najgorszym wypadku poczekam do nastepnej takiej akcji
ara ara...
w sumie