Nie jesteś zalogowany.
Wie ktoś, gdzie znajdę dobre kursy na Bayern, że wygra Ligę Mistrzów? Mam stówkę i chcę zainwestować
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
bet-at-home daje 3,50 na Bawarczyków. Chociaż Niemcow ufać nie można, ten naród w dwudziestym pierwszym wieku tyle finałów przegrał, że już wolę 2,40 na wygraną w meczu u siebie.
...
bet-at-home daje 3,50 na Bawarczyków. Chociaż Niemcow ufać nie można, ten naród w dwudziestym pierwszym wieku tyle finałów przegrał, że już wolę 2,40 na wygraną w meczu u siebie.
Tak praktycznie w ciemno nie obstawiam, tak analizowałem i Barcę i Monachijczyków, ci drudzy równają każdego z ziemią od paru tygodni, za to Barca męczyła się w LM od tygodni( choćby dwa remisy z PSG).
Jednak zrobię to, co zasugerowałeś. Bayern na własnym stadionie może pokonać każdego(choć wpadki się zdarzają 0:2 z Arsenalem ).
Edit down:
Wiem, bo oba oglądałem(w Londynie i Monachium), ale kto mógłby przewidzieć taki wynik?
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2013-04-20 22:25:16)
Tak praktycznie w ciemno nie obstawiam, tak analizowałem i Barcę i Monachijczyków, ci drudzy równają każdego z ziemią od paru tygodni, za to Barca męczyła się w LM od tygodni( choćby dwa remisy z PSG).
Jednak zrobię to, co zasugerowałeś. Bayern na własnym stadionie może pokonać każdego(choć wpadki się zdarzają 0:2 z Arsenalem ).
Z Arsenalem to sobie odpuścili mecz. Starali się tylko utrzymać wynik.
Ostatnio edytowany przez rudek (2013-04-20 22:01:18)
Kto oprócz mnie obstawia finał niemiecko-niemiecki?
Ty dulowaty userze!
Wszystko jedno, byleby pozbyć się tych hiszpańskich matołów, wszystkich.
dulu, to idź oglądać ekstraklase.
Ten drugi gol to dramat ;-;
Ty dulowaty userze!
Hummelsowi za dużo takich błędów się przytafia. Na etapie półfinału LM może to drogo kosztować
Ten nasz Robercik
Lewandowski mógłby strzelać gole dla reprezentacji, ale jakby miał taki backup jak ma teraz, a z samym Błaszczykowskim meczu nie ugra, taka prawda.
A Lewandowski w tym meczu dał ładny popis
Ty dulowaty userze!
nigdy nie widziałem tak dobrego meczu w wykonaniu Roberta. 4 gole z Realem nie pozostaną niezauważone. Jutro będzie kolejka chętnych do kupienia go
Jego wartość już zapewne skoczyła do 40 milionów. Gratki dla Roberta i dla Borussi, mamy niemiecki finał
No oficjalnie już Lewego pozyskał Bayern.
Ta, oficjalne info z Pudelka chyba.
A co do goli dla reprezentacji - nic dziwnego, zresztą Smuda na Euro wystawiał go samego na ataku i oczekiwał niemożliwego.
Akurat Smuda próbował grać taktyką BVB, gdzie Lewy też jest jedynym napastnikiem. Ale wyszło jak wyszło.
Szczerze, to takiego pogromu się nie spodziewałem.
Tak więc finał jest oczywisty, jedynie sędzia w rewanżach mógłby pomóc w odrobieniu strat.