Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak więc, poszukuję dobrych słuchawek nausznych z mikrofonem do 300 zł. Ich przeznaczenie to głównie gry i muzyka, z większym naciskiem na muzykę, na nieszczęście nie znalazłem zbyt dużego wyboru, a większość z nich posiadała jedynie recenzje, opinii zero.
Znacie jakieś dobre słuchawki do 300 złotych?
To zdecyduj się - albo do muzyki, albo do gier. Nie ma dobrych słuchawek w obie strony. Kupujesz albo tanie, albo drogie, nic pomiędzy, bo to nieopłacalne. Do muzyki używam Skullcandy HESH S6HEDZ-116 i nie narzekam (czyli bez mikrofonu, bo po co?). A do gier Tracery za 35zł z mediaexpert i są dużo lepsze niż HESH w tych sprawach. A na wszystko dałem 260zł.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-04-13 20:29:28)
Gdyby to byly sluchawki bez mikrofonu z czystym sumieniem moglbym polecic ci CAL'e aktualnie je posiadam i graja rewelacyjnie.
Ja mam sennheisery dalem za nie ok 350zl niepamietam modelu bo mam juz je od 5 lat i namalowane numerki sie zatarly + mikrofon za 10 zl ultimate combo
http://www.sennheiser.com.pl/sluchawki- … 15-II.html
http://www.sennheiser.com.pl/sluchawki- … pc330.html
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2013-04-13 21:53:09)
ara ara...
CALe bardzo dobrze grają, ale są mało mobilne. Do komputera czy pociągu w sam raz, ale nie na miasto.
aha, jeszcze są dobre akg k 420 - grają troche gorzej od cali, ale są mega wygodne.
osobiscie miałem pelno słuchawek w przedziale 100-300 i cale najlepsze do mojego trybu życia i mam juz drugą pare.
Ostatnio edytowany przez Envie (2013-04-13 21:58:53)
steel series syberia
Słuchawki SteelSeries Siberia v2 są super , jednak tylko do gier .
Ja używam bardzo tanich bezprzewodowych Esperanza EH-133 do słuchania przeważnie syntezatora mowy. W netto wydałem poniżej 30 zł.
Bardzo dobre słuchawki posiadają jednak parę wad, łamliwe plastyki zatrzaski nie wytrzymały upadku na podłogę, brak akumulatorów wymagane 4 baterie aaa (wygodnie jest mieć 6, 2 się ładują, 4 rozładowują...) , brak zasilacza dla bazy (nie warto kupować bo z zasilaczem generuje buczenie w słuchawkach), nadajnik nadaje w eter to czego słuchasz.
Zalety Cena, (zasięg ok 30 metrów przez 1 ścianę nośną), funkcja niańki (ustawiona baza w pokoju dziecka w słuchawkach usłyszysz płacz) nadaje fale radiowe które można odbierać za pomocą radia np. z komórki. Słuchawki posiadają wbudowany radioodbiornik co ciekawe parę razy złapałem rozmowę krótkofalowców chyba policjantów. Wygodne bardzo dobrze wygłuszają, skórka z pianką bardzo miła w dotyku.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2013-04-15 23:59:59)
Strony 1