Nie jesteś zalogowany.
Głosy panien z Milky Holmes idealnie pasują charakterem do postaci kucyków. xD
Ekspert od nieparzystokopytnych się znalazł :-/ Na Jutubie wala się kawałek konferencji, gdzie dwie z rzeczonych panien nie potrafią nawet wymówić imion głównych bohaterek.
Na Jutubie wala się kawałek konferencji, gdzie dwie z rzeczonych panien nie potrafią nawet wymówić imion głównych bohaterek.
Jak i 90% japońskich seiyuu, które walają engriszem, no i?
No i niekumate japońskie seiyuu powinny trzymać z dala od tytułów, gdzie nie będą potrafiły wymówić 90% imion ani nazw własnych. Albo chociaż potrenować z logopedą wymowę imienia własnej postaci.
Japońscy seiyuu najlepiej podkładają głos, ale odnośnie anime. Natomiast jeśli chodzi o bajeczki takie jak My Little Pony to zapewne będą od nich lepsi. Jak dla mnie nie miało by sensu oglądać bajki amerykańsko-kanadyjskiej z japońskim dubbingiem. Zresztą Japończycy mogą chociażby trochę inaczej wymawiać imiona co niektórym fanom może się nie podobać. Co prawda angielskie, niemieckie, rosyjskie czy jeszcze inne wstawki (dialogi, słowa) w anime są świetne, ale My Little Pony to nie anime.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-04-03 11:43:39)
No i niekumate japońskie seiyuu powinny trzymać z dala od tytułów, gdzie nie będą potrafiły wymówić 90% imion ani nazw własnych. Albo chociaż potrenować z logopedą wymowę imienia własnej postaci.
Ja też lubię kucyki, ale nie popadajmy w fanatyzm. To ma być dla dzieci, więc myślę, że taka niepoprawność wymowy może tu być nawet wskazana. Brzdące będą mogły łatwiej sobie to przyswoić, tak jak to po swojemu rozumują, a nie będą sobie łamać języków w przedszkolu przekrzykując się, który kucyk jest uber. Większość polskich dubingów jest tak przekombinowana, żeby łatwiej było zgrać i ewentualnie potem pod piosenki zrymować, więc co się czepiać nipońców, że też robią po swojemu i pod siebie?
Kucyki w Burger Kingu!
Equestria Daily
MLP Promotion in Germany
Potwierdzone przez współlokatora.
Zdaje się, że jakiś czas temu były 'Makdonaldzie'. Ale mania...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli:
!!! Double Rainboom !!!
Całkowicie fanowska produkcja łącząca świat kucyków i atomówek. MUST-SEE!
Full softsub by się przydał. xD
Co ja czytam...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ja pierdole
"Patataj, patataj gdzież jest ten różowy raj! Różowego mam konika - To se teraz brykam, brykam. He he"
Przebili Japońców jak nic
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!