#101 2013-03-24 11:59:39

arystar
Użytkownik

Odp: Zagłosuj na mojego kota :P

Może dlatego, że to zwykłe kombinatorstwo i popularyzowanie spedalonych kotów?

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!

#102 2013-03-25 12:12:22

HentaiDymon
Użytkownik

Jestem i byłem w pełni świadom, że bardzo naginam zasady tu panujące, jednak myślałem, że mimo wszystko przymkniecie wyjątkowo oko, zważywszy że już jutro tego tematu tu nie będzie i nikomu nie staje się żadna krzywda, jak będzie go widział na stronie głównej przez jakiś czas. Ponadto zasugerowano mi wręcz, żebym przypominał, bo "nie pamiętamy". No i oczywiście znacznie chętniej oddaje się głosy, gdy nie trzeba szukać strony na własną rękę.
Tak, jest to swego rodzaju kombinatorstwo, dlatego przepraszam jeśli kogoś mimo wszystko denerwuje oglądanie tego wątku i proszę: wytrzymajcie jeszcze ten dzień. A głosującym już dziękuję, bo niemalże pewnym już jest, że Momo stanie na podium smile

#103 2013-03-26 01:18:38

HentaiDymon
Użytkownik

Ostatni raz pozwolę sobie dorzucić posta za postem oczkod
W dużej mierze dzięki Waszej pomocy Momo utrzymał się na wysokim drugim miejscu, dzięki czemu będziemy mogli go ładnie wyposażyć. Pragnąłbym podziękować za poświęcenie szczególnie tym, którzy oddawali więcej niż te 3 głosy dziennie, a także osobom, które za kotami nie przepadają, a mimo wszystko pomogły smile Kurde, nawet przekonałem się do paru forumowiczów, a wręcz ich polubiłem smile_big
Jeszcze raz dzięki wielkie smile
Do moderacji: chciałbym, żeby wątek powisiał jeszcze z pół dnia, żeby każdy zaiteresowany mógł przeczytać te podziękowania. Odmeldowuję się oczkod

Stopka forum

© Animesub.info 2024