Nie jesteś zalogowany.
Cóż, wielu pewnie już zna tą grę WOT, dla innych podaję link do pobrania gry.
Założyłem ten temat aby poznać ludzi z naszego ogródka ansi, które pograłyby w plutonach i miałyby ochotę poznać innych użytkowników tego forum o tych samych zainteresowaniach.
W tym temacie wpisujemy tylko swoje nicki z gry, i "tiery" (poziomy na których możemy grać), więc zacznę jako pierwszy.
Ksenoform
Tiery od II do X
używam TS3 (TeamSpeak 3) klanowy
można się ze mną kontaktować przez gg:1347382 albo przez ansi. Można próbować złapać mnie w grze, ale będzie to trudne.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2013-09-28 18:18:06)
Ja gram, nick ten sam co tutaj.
Tiery III-IV
Ten sam nick co tu. Tiery w zasadzie każde.
TomaszKane
V - VIII
Gram raczej wieczorami, TS3 (mam własny serwer) lub Ventrilo.
Imperare sibi maximum est imperium
opcasik
III-IX (głównie TD-ki)
ts3 na serverze mojego klanu, aktywny po 20
Ostatnio edytowany przez opcy (2012-09-08 23:47:39)
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
ini1
każdy, ostatnio robię td 9 i 10 tier, oraz medy 9 i 10t
Mam do oddania 2 kody do tej gry (z najnowszego CD Action).
Pierwszy jest dla kogoś, kto dopiero chciałby zacząć grać (daje chyba 1000 golda i 3 dni premium).
Drugi dla kogoś, kto już w to gra i ma aktywne konto (daje 1200 golda). - oddany
Na zasadzie "kto pierwszy wpisze pod spodem, który kod chce, ten go dostanie" (wyślę na pw). Jeden kod na osobę.
Na jednym koncie można użyć tylko jednego zestawu kodów, więc jak ktoś ma zamiar kupić magazyn, to i tak dwóch zestawów kodów nie użyje.
Ostatnio edytowany przez Camizi (2013-03-12 12:42:39)
Jak można to poproszę. Drugi kod.
Jakby ktoś miał jeszcze kod dla posiadacza konta to poproszę
Btw. Gram Tierami I-VIII, nick taki jak na forum.
Ostatnio edytowany przez Hidu (2013-03-12 12:58:35)
Tak jak wyżej, chętnie przyjmę kod dla posiadacza. Jakby co to gram t1-10.
Jak wyżej.
Nie możecie sobie kupić w jakimś antykwariacie za 8 zł? To tak dużo?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Mogę nawet kupić gazetę za 16zł, po prostu jeśli ktoś już kupił, a nie gra w WOT to warto spytać czy nie odda
Chętnie przyjmę ten dla grających
wot schodzi na psy, znikające czołgi, strzały za 0, Parcie na kasę właścicieli, olewanie graczy, ignorowanie oczywistych i zgłaszanych od roku błędów, dodawanie nowych błędów co pacz, itp :{
A i żeby nie było,
mam 22 tyś bitew, gram prawie 2 lata, więc wiem co piszę :{
Jak masz zacząć jakąś grę mmo i nie jesteś maniakiem czołgów radzę wybrać inną, ta po pewnym czasie, jak ją poznasz staje się frustrująca :{
Grałeś może w World of Warplanes? To jest dopiero kiszka. Liczyłem na to, że zrobią bitwy mieszane, ale jak w to pograłem to zwątpiłem.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
wot schodzi na psy, znikające czołgi, strzały za 0, Parcie na kasę właścicieli, olewanie graczy, ignorowanie oczywistych i zgłaszanych od roku błędów, dodawanie nowych błędów co pacz, itp :{
A i żeby nie było,
mam 22 tyś bitew, gram prawie 2 lata, więc wiem co piszę :{
Jak masz zacząć jakąś grę mmo i nie jesteś maniakiem czołgów radzę wybrać inną, ta po pewnym czasie, jak ją poznasz staje się frustrująca :{
A to dobieranie przeciwników na niskim tierze to po prostu genialne ;3 (łączenie np 4 tieru z 9 to takie fair) cala amunicja wpakowana w jednego kolesia on ciągle 100% a ty dostajesz jeden strzał i Game Over ;3
Chociaż muszę przyznać że na początku gra jest całkiem fajna ale mnie się szybko znudziła i odechciało mi się strzelać do niezniszczalnych pojazdów przeciwnika <- Jak by gdzieś brakowało