#21 2013-03-08 23:06:46

Sir_Ace
Użytkownik

Odp: Precz z Pedośledziem! Nie chcemy go już tutaj.

Wieść gminna niesie, że niedawno władze jakiegoś forum tak się na Toma wkurzyły, że poważnie straszyły go sądem, to się nawet chłopak nieco wyciszył i jakby go w Internetach mniej.

#22 2013-03-08 23:07:51

coellus
Użytkownik

Napisać do Kane'a podpierając się wynikami ankiety zawsze można.
Czy się pilnował... Nie wiem, w większości przypadków zwyczajnie korzystam z opcji ignorowania, choć w pracy/na telefonie tej opcji już nie mam i czasami się trafi jakaś perełka. Tak średnio się poprawił/pilnował. Może w kwestii wypisywania swoich pedofilskich preferencji (choć też nie wiem), ale tak ogółem to niespecjalnie. Od głupich textwalli-recenzji pt. "anime było smutne" po wtrynianie się w przekład i komentowanie napisów w tematach hardków czy co gorsza - anime.

I jeszcze jedna rzecz, być może trochę trywialna. Tomciowi się oficjalnie powiedziało, żeby przestał oglądać z napisami RTT, skoro nie podoba mu się dość luźny przekład. A jeśli ma zamiar w ten sposób drążyć temat, to ja się nie dziwię Crane'owi wcale a wcale, że go wacław strzela.

Ty dulowaty userze!

#23 2013-03-08 23:08:07

marek2fgc
Użytkownik

Envie napisał:

Moim zdaniem w ogóle nie powinien powstać taki temat, wystarczyło wysłać pm do moderatorów. Za dużo szumu... istnieje taka opcja jak zgłoś. w ogóle nie w smaku jest ten temat...

Ogólnie to chyba jedyny sposób, by coś z nim zrobić, bo jak jedna osoba napisze na PW czy zgłosi modowi, to echa nie będzie i nic nie będzie. Władza w rękach ludu!

Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-08 23:10:02)

#24 2013-03-08 23:12:34

Envie
Użytkownik

rzadko bywam na forum, nie znam typa, ale naprawdę tyle trzeba mu poswiecic uwagi? xD nikogo nie bronie, ale nie podoba mi się  masowa egzekucja, od tego sa wladze forum. az tak on narozrabial? jezor

#25 2013-03-08 23:21:22

dulu
Moderator

Kiedyś sam się poświęciłem, żeby go ubić, dostał bana, niestety, admin miał miękkie serce. Nie wydaje mi się, żeby ten temat przekonał admina do zbanowania toma, ale co tam, próbować można. Ciekawe, jak to się skończy.

#26 2013-03-08 23:26:15

LordCrane
Użytkownik

Quithe napisał:

W tej chwili głównym kandydatem do nagrody jesteś Ty, więc radzę Ci pousuwać z tych wszystkich postów "debili" i inne epitety, bo sam polecisz na jakiś czas.

I tu cię mam. Tak skonstruowałem treść moich postów, że nigdzie bezpośrednio nie obrażam jego osoby, a twierdzę jedynie, że pisze na tym konkretnym forum debilne treści, tym samym prezentując swoją głupotę na tym konkretnym portalu, i uważam, że nawet debile mają prawo wypowiedzi. Nie ma najmniejszego sensu używać w tym przypadku eufemizmów, gdyż jego zachowanie tutaj każdy zna. Czy jest debilem, nie wiem, bo człowieka nie znam, ale łatwo można stwierdzić, ze tutaj robi z siebie głupka. Nie mam więc nawet czego usuwać.

Żebyś mnie banem straszył za sianie fermentu, to bym zrozumiał, a ty mi tu takie bezpodstawne zarzuty stawisz. Wstydź się, waćpan.

Nikt też nie twierdzi, że zostanie on zbanowany, jeśli wyniki ankiety wypadną na niego niekorzyść. Ale do Kane'a tak czy siak napiszę (chyba że mnie wcześniej zbanujesz),a petycje mają to do siebie, że rzadko coś nimi wskórać można, ale ten portal tworzą ludzie i być może ich głos zostanie w końcu wysłuchany.

#27 2013-03-08 23:27:41

Quithe
Użytkownik

Ten temat i tak jest bez sensu, jakie wyniki ankiety by nie były, nic z tego nie wyniknie.
Jeżeli pofatygujecie się z zapytaniem do Kane'a i odpowie, że "OK, zbanuję go, jeżeli dużo osób będzie chciało", otworzę ponownie temat.

myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA smile

#28 2013-03-09 12:19:36

Kane
Administrator

mruga Czegoś takiego jeszcze nie widziałem.

Oczywiście nie zbanuję usera tylko (nawet?) dlatego, że większość użytkowników go nie lubi - nawet jeśli mają ku temu konkretne powody. Jak zdaje się wcześniej napisał Quithe na bana trzeba sobie samemu zasłużyć.

Mogę tylko obiecać, że w razie czego, powtórnej łaski nie będzie ban

Imperare sibi maximum est imperium

Stopka forum

© Animesub.info 2024