Nie jesteś zalogowany.
Z racji niebywałej i niestety nieuleczalnej głupoty, którą prezentuje sobą na forum ANSI użytkownik o nicku Kenshiro (znany także pod pseudonimami Pedośledź, Tomcio, Ledziux, Kenshito, Kencian itp.), składam publiczny wniosek o definitywnie pozbycie się tegoż delikwenta z portalu, innymi słowy zbanowanie go. Osobiście jego debilne postępowanie na tym forum już dawno przestał mnie śmieszyć, a zaczął po prostu działać na nerwy. Poza tym nie potrafi nawet zdeklinować mojego nicku (to przelało szalę goryczy). Ponadto notorycznie zaśmieca forum głupimi postami, które nie powinny znaleźć się w danych tematach, czym, pomimo wielu uwag, pokazuje brak brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Na początek warto wymienić plusy i minusy pozbycia Pedośledzia.
Plusy:
- za dużo, żeby wszystkie wymienić
Minusy:
- brak jego "złotych myśli"
- nie będzie można pośmiać się z jego głupoty i recenzji
Niemniej żyjemy w demokratycznym kraju, więc niech lud wypowie się na ten temat, nim petycja zostanie skierowana do "władz" serwisu.
Ankieta jest zamknięta.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2013-03-08 21:40:02)
Ciekawy jestem kto wybrał opcję 5- o wybitnym znawcy
Wszystkie jego konta
@Lordzie Crane'ie,
pokazuje brak brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
Do plusów pewnie zalicza się też: Wróci na shindena i zniszczy go od środka.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-03-08 21:53:55)
Ta ankieta powinna była mieć 2 odpowiedzi - "tak" i "jak najbardziej"
Ty dulowaty userze!
Dawno już nie trafiłem na jego posta. Ewentualnie umysł podczas czytania podświadomie omija jego teksty.
Jakieś dwa miesiące temu napisał mi na pw, czy mógłbym nie używać słowa "animu".
Racja, bo jego porównania są często komiczne
Dawno już nie trafiłem na jego posta. Ewentualnie umysł podczas czytania podświadomie omija jego teksty.
Jakieś dwa miesiące temu napisał mi na pw, czy mógłbym nie używać słowa "animu".
Jego ostatnie PW do mnie:
Spadaj stąd i nie wracaj. To moje życzenia dla ciebie ty jedyny niemęski trollu na ansi.
<3
Ty dulowaty userze!
Przynajmniej już nie będę się stresować, że ludzie będą kojarzyć jego wypowiedzi z moją osobą...
Ale przyznam, że będzie mi go trochę brakować.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2013-03-08 22:07:20)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Aż tak Cię, Crane, zabolało, że nie spodobała mu się Twoja interpretacja zdania o defloracji?
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Aż tak Cię, Crane, zabolało, że nie spodobała mu się Twoja interpretacja zdania o defloracji?
To akurat DD tłumaczył, nie Crane. Tylko pytanie, czy sprawa tomcia sprowadza się do defloracji.
Ty dulowaty userze!
Hmmm, jakiś czas temu założyłem 'recenzję osoby Kenshiro' - może ktoś pamięta
Od: @Kane Do: ~Mammoth
Wysłano: 2012-04-24 20:24:45 Wiadomości odebraneTwój temat ma forum polecał do /dev/null
Było wesoło, ale więcej nie zakładaj tego typu tematów. Publicznie nabijanie się z usera (nawet jeśli sobie zasłużył) nie jest w zbyt dobrym guście.
Tak się skończyło. Osobiście wybrałem pierwszą opcję.
To z okazji dnia kobiet Ci napisał?
Nie, nie, z okazji czegoś innego. Ale już nie pamiętam czego.
Hmmm, jakiś czas temu założyłem 'recenzję osoby Pedośledź' - może ktoś pamięta
Od: @Kane Do: ~Mammoth
Wysłano: 2012-04-24 20:24:45 Wiadomości odebraneTwój temat ma forum polecał do /dev/null
Było wesoło, ale więcej nie zakładaj tego typu tematów. Publicznie nabijanie się z usera (nawet jeśli sobie zasłużył) nie jest w zbyt dobrym guście.
Tak się skończyło. Osobiście wybrałem pierwszą opcję.
Toć to referendum, przy odpowiedniej frekwencji jego wyniki powinny być wiążące
Ostatnio edytowany przez coellus (2013-03-08 22:13:03)
Ty dulowaty userze!
Petycja na zbanowanie za glupote:)? Raczej nie przejdzie.
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Kurde, jak cofnąć swój głos? Jak tak dłużej pomyślę, to mnie też już jednak przestał śmieszyć.
Nie, Quithe, boli mnie, że jeszcze nic z tym delikwentem nie zrobiliście. Żarty żartami, trollowanie trollowaniem, ale jego zachowanie przechodzi już ludzkie pojęcie, po prostu dzisiaj straciłem już do niego cierpliwość. Zauważ, że mimo moich uwag, ciągle wypisuje różne pierdoły w tematach, w których nie powinien. Nic nie kasowałem, bo uważam, że nawet debile mają prawo do wypowiedzi, ale ostrzegałem go i upominałem, żeby pisał gdzie trzeba i jak trzeba - zero efektu. Jego posty w temacie "Jak to przetłumaczyć?" również powinny lecieć, gdyż jak się okazało, próbował, nie wiem, rozpętać dramę? Już samym błaganiem administratora o odblokowanie konta udowodnił, że na dodatek nie ma krzty honoru (bo jednak na honorowych głupców patrzy się również inaczej). Na każdym królewskim dworze był niegdyś błazen, który po czasie przestawił bawić króla, więc owego błazna zazwyczaj ścinano (bo znał za wiele sekretów). Do czego piję? Wszystko jest śmieszne do czasu, a Śledź już dawno powinien "zostać ścięty:, czyli usunięty z tego forum. Sumienie będziesz miał czyste - ostrzegano go, upominano, a nawet dobrodusznie dano drugą szansę, miał się pilnować i nie siać fermentu - niestety wszystko na nic.
No ale może lud uratuje go od "katowskiego topora"? Któż to wie?
Przeżywasz to jak mrówka okres.
Jakby nie patrzeć, temat do zapytania wybrał dobry. A że taki niecny plan się krył za tym pytaniem, któż to mógł przewidzieć Obstawiałem, że będzie chodziło o jakiegoś kostkowego hentajca, a tu niespodzianka.
W tej chwili głównym kandydatem do nagrody jesteś Ty, więc radzę Ci pousuwać z tych wszystkich postów "debili" i inne epitety, bo sam polecisz na jakiś czas.
Zaraz będzie, że bronię Ledziuksa... Niemniej jednak od czasu, gdy Kane zdecydował okazać mu łaskę, maskotka forum się pilnowała i nie zrobiła nic, żeby na nowego bana zasłużyć. Nie masz cierpliwości do niego, zainstaluj sobie dodatek do przeglądarki, która będzie ukrywać jego posty.
Co do ankiety - radzę zapytać Kane'a, czy wyegzekwuje jej wynik (nikłe szanse), ja na pewno tego nie zrobię.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Moim zdaniem w ogóle nie powinien powstać taki temat, wystarczyło wysłać pm do moderatorów. Za dużo szumu... istnieje taka opcja jak zgłoś. w ogóle nie w smaku jest ten temat...
Ostatnio edytowany przez Envie (2013-03-08 23:06:10)