Nie jesteś zalogowany.
Oczywiście tylko do archiwizowania danych. Posiadam laptopa, stacjonarki mieć nie mogę, bo za często się przeprowadzam, a jednak przydałoby się trochę tego badziewia gdzieś mieć. Padło na dysk zewnętrzny. Wiem, że western digital jest firmą dobrą i też się nad nią zastanawiam, jednak w w tych pieniądzach taki WD to tylko usb 2.0 ma.
Przeca to są te same dyski co wewnętrzne, tylko w obudowie .
Właśnie przeczytałem co to to Boku no pico
http://zapytaj.onet.pl/Category/028,009 … anime.html
...
Właśnie przeczytałem co to to Boku no pico
http://zapytaj.onet.pl/Category/028,009 … anime.html
...
Lepsza jest tego recenzja na youtube (stare, ale nadal jare ).
Niemniej nadal nic mi to nie daje.
FAiM napisał:Przeca to są te same dyski co wewnętrzne, tylko w obudowie .
Niemniej nadal nic mi to nie daje.
Nadaje się, by trzymać na nim dane.
Jeden drugiemu nierówny, ale dobrze - uwierzę na słowo.
No tak, te same. Weź jednak pod uwagę, że w obudowy pchają głównie greeny. O ile pod magazyn jeszcze jakoś się nadają, to spróbuj postawić na tym system. Parkowanie głowic co 8 sekund to jakaś masakra. Co prawda można sobie podłubać w jakiś super-hiper-mądrych-programach i to zmienić, jednak trochę szkoda roboty.
Mam postawiony system na takim wyjętym z obudowy - SAMSUNG HD154UI - i jakoś nie narzekam .
To przy okazji zapytam, co lepsze Seagate Barracuda ST2000DM001 czy Western Digital Caviar Green WD20EARX?
A cholera wie.
Ja ostatnio kupiłem coś takiego.
To przy okazji zapytam, co lepsze Seagate Barracuda ST2000DM001 czy Western Digital Caviar Green WD20EARX?
Mam Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB i jak na razie wszystko dobrze.
2GB?
Poprawione. : )
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-02-16 21:14:57)
FAiM napisał:To przy okazji zapytam, co lepsze Seagate Barracuda ST2000DM001 czy Western Digital Caviar Green WD20EARX?
Mam Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 GB i jak na razie wszystko dobrze.
2GB?
Ty dulowaty userze!
Lepiej, żebyś nie oglądał określonych kinówek, jeżeli nie oglądnąłeś do któregoś odcinka tej serii (na anidb w opisie masz zwykle napisane takie rzeczy). Bo potem może być ci łatwo o przewidzenie, jak akcja potoczy się w dalszym Arcu. Dodatkowo 2 kinówki to recapy. A jeżeli jesteś na bieżąco z serią, to obojętnie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-17 21:18:45)
A to jest special, nie kinówka. W dodatku pułkownik praktycznie nie walczy, wiec nie ma się czego bać.
Jest jakaś kolejność oglądania kinówek One Piece?
Wg daty wydania.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Może ktoś tutaj się orientuje - wie ktoś, jak zaradzić znikaniu polskich znaków w excelu w OpenOffice?
Ty dulowaty userze!