Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Ale wam się nudzi, już naprawdę nie macie o czym dyskutować tylko o ocenach na anidb? A myślałem, że nic mnie nie zaskoczy.
A żeby nie trollować, wprowadzili osiągnięcia na anidb.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Ale wam się nudzi, już naprawdę nie macie o czym dyskutować tylko o ocenach na anidb?
Dla mnie to bardzo istotne gdyż zawsze przed oglądaniem anime sprawdzam średnie z anidb. Ta ocena ważona jest kompletnie bzdurna więc wpisałem kod żeby ją usunąć.
Dzięki trochę lepiej to wygląda. Choć nie rozwiązanie to problemu:P
Dzięki trochę lepiej to wygląda. Choć nie rozwiązanie to problemu:P
Najlepiej było tak jak wcześniej, ale już raczej tego nie zmienią. Mimo wszystko i tak świetnie, że jest taka możliwość czyli samemu ustalić co się chce oglądać.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-01 07:16:41)
czysta srednia gow.... mowi w 10 stopniowej skali to juz wogole zenada ja zawsze patrze na przekroj glosow. Przykladowo film co ma 10 glosow i srednia 6 i jego przekroj glosow to 6 x 10 i 4 x 1 co oznacza ze moze okazac sie filmem genialnym, ale tez moze byc kupa a drugi ze srednia 6 gdzie 10 ludzi glosowalo na 6 i oznacza ze to lowbob Wogole na praktycznie kazdym *db srednia zaczyna sie od 4-5 a jest 10 stopniowa skala
ara ara...
srednia zaczyna sie od 4-5 a jest 10 stopniowa skala
Ponieważ wiele osób ma taką skalę, że słabe anime nie ocenia niżej niż 4-5/10.
O wiele głupsza (bo nierealistyczna) byłaby średnia z rodzaju 1-2/10.
Ja uważam, że te zwykłe średnie są logiczne i dobrze pokazują jak fani oceniają dane anime.
To, że ktoś wystawia oceny 10/10 dla anime, które lubi lub 1/10 dla anime, którego nie lubi nie jest niczym dziwnym.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-03-01 16:19:04)
Wie ktoś może czy da się gdzieś w profilu ustawić aby nigdy nie pokazywało synonimów tytułów przy wyszukiwaniu?
przy wyszukiwaniu po prawej stronie masz menu i tam są filtry...
Misc
hide synonyms
show order bar
use audio lang pref
use subtitle lang pref
zaznacz hide synonyms i pomoże.
Zapisuje się to na stałe, więc nie trzeba za każdym razem zaznaczać.
Ostatnio edytowany przez skubii (2013-02-15 02:34:37)
Wiem o tym, tylko, że przy każdym wyszukiwaniu trzeba na to klikać a ja chcę sobie to tak ustawić abym nie musiał ciągle klikać.
Account->profile->Lists->Anime list->dajesz ptaszka przy Hide synonyms in lists by default->apply. I już nie pokazuje.
O to mi chodziło, wielkie dzięki.
Strony Poprzednia 1 2