Nie jesteś zalogowany.
Posiada ktoś taki fotel:
Jestem ciekawy czy jak na swoją cenę 400zł jest wytrzymały. Czy nie pierdyknę znów o glebę z powodu połamanych podłokietników.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
/thread
Fotel do kompa za 400zl o.O marnotrawstwo pieniędzy
Na czymś trzeba siedzieć
To zależy, ile spędzasz na nim godzin. Ceny porządnych (dobrze wyprofilowanych, wytrzymałych i zrobionych z dobrych materiałów) foteli zaczynają się gdzieś od tysiąca.
Lepiej kupić mocniejszą grafikę, a siedzieć na taborecie i se tyłek odgnieść! XD
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Ja mam fotel za 600 zł (chociaż wcześniej kosztował 1000 zł), który w dodatku ma funkcję masażu i możliwość regulacji oparcia i podnóżka: ) Szkoda tylko, że nie jest zbyt dobrze przystosowany do biurka komputerowego, więc dłuższe siedzenie nie jest zbyt korzystne dla zdrowia. Jednak mam w planach kupić coś lepszego i bardziej ergonomicznego.
Ja mam fotel za 250zł (kupiony od znajomego, używany 0,5 roku), skórzane obicie, reszta plastik. Używam od 1,5 roku, siedzi się bardzo wygodnie i nigdy nie miałem problemów z wyginaniem fotela do tyłu (pewnie zasługa szeroko rozłożonych kółek).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-02-12 21:57:58)
Czy nie pierdyknę znów o glebę z powodu połamanych podłokietników.
o, Dam z kumplami Ciebie też odwiedził?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tanis napisał:Czy nie pierdyknę znów o glebę z powodu połamanych podłokietników.
o, Dam z kumplami Ciebie też odwiedził?
???
Tandemowe krzesło do biurka z Ikei, które charakteryzują metalowe podłokietniki, jest jednego z nich pozbawione. Dam wtedy pilnował mieszkania.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Oto, co znalazłem na MAL-u:
Best anime by /a/...
Widziałem lepsze. Z NGE i Boku no Pico oraz podpisem w stylu: "2deep4me and main characters do gay things". Bardziej pasował.
A co do LoGHa
The LoGH Shipping Club
K-ON is objectively better than Legend of the Galactic Heroes
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
"I'd love for her to molest me. "
No fajny Pedobear, muszę przyznać.
Nie oglądam onlajn!
Bo choć jedno nad nami niebo, każdy co innego widzi w nim.
I z tylu chmur ponad głową czarną Ty, a ja różową wybrałbym. ♫♪
Pytanie mam, nadaje się to to do czegoś - twardziel?
Wiem, że Segate miał swoje gorsze dni, ale w zeszłym roku przejęli oddział dysków twardych Samsunga i od tamtej pory (podobno) nie wydają nic gównianego.
Myślę, że wszystko zależy od tego, w jaki sposób będziesz go użytkował. Jakoś nie jestem przekonany, że te dyski zewnętrzne są robione pod pracę ciągłą. Sam używam tylko do backupów. Podłączam raz na dwa/trzy tygodnie, zgrywam co trzeba i odkładam na półkę. Kupowałem kolejny jakoś w tamtym roku i ostatecznie wybór padł na WD.