#81 2013-02-11 22:45:12

adi90a
Użytkownik

Odp: SuperŚwinka - pomoc.

Sam z chomika brałem ale swego czasu dostałem pw z którego wynikało, że odcinki zostały zakupione grupowo, więc ma to raczej więcej osób. Oczywiście nie wykluczam, że nikt nie podzieli się tym za darmo ale 300 za coś co ma już kilka osób i za co nikt sam 300 nie zapłacił? Lekkie przegięcie. Ja dostałem propozycję "dorzucenia się" za linki z której nie skorzystałem. Ale nie kuźwa 300 złotych cholera

#82 2013-02-11 23:16:21

coellus
Użytkownik

Koledze (?) Delce:

Pokaż spoiler Nominacja 2013
golden-shovel.jpg

Jednak proponuję nie cieszyć się zbyt wcześnie, albowiem radość może być zbyt pochopna. To tylko i aż nominacja na Złoty Górnik Awards 2013. Niemniej na forum jest ktoś jeszcze.

Pokaż spoiler
Tomcio.

Pewnie nie znasz, ale legendy o tym mocarnym i zacnym zawodniku obiegły już wieści po całym ANSI wzdłuż i wszerz, starsza gawiedź pamięta najbardziej epickie złote myśli naszego dzielnego protagonisty. Znany jest nie tylko pod tym banalnym nickiem, ale również pedośledź, bajkozjeb i wiele, wiele innych. Ale to nie wszystko. Posiada on niezwykłą zdolność.

Pokaż spoiler
Potrafi odgrzebać tematy nawet sprzed 3 lat.

Tym samym rzucając ci wyzwanie. Już nie wystarczy odgrzebać temat sprzed 4 miesięcy. Nie, nie, teraz trzeba włożyć w to całe swoje serce. Musisz dniami i nocami wyszukiwać coraz to starsze tematy, które zginęły w otchłani niepamięci użytkowników tejże społeczności, i w nich odpowiadać.
Tylko tak możesz możesz ostatecznie zdobyć główną nagrodę, będącą przy okazji twą przygodą życia.
Niech moc będzie z tobą, Górniku.

Pokaż spoiler
Czy ja kiedyś mówiłam, że poniedziałek to nie dzień tygodnia, to stan umysłu?

Ostatnio edytowany przez coellus (2013-02-11 23:22:54)

Ty dulowaty userze!

#83 2013-02-11 23:55:59

LagoonCompany
Użytkownik

zawsze można tak, chyba najlepsza promocja, to 65gb za 15 zeta
http://allegro.pl/chomikuj-60-gb-5-gb-g … 61861.html

edit:
załóżcie się na 1 chomika i ssajce

Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2013-02-11 23:56:47)

sk1HmOJ.gif
filazaf.jpg
[CENTER]13.jpg[/CENTER]

#84 2013-02-11 23:57:53

coellus
Użytkownik

LagoonCompany napisał:

edit:

Ty mówisz poważnie?

Ty dulowaty userze!

#85 2013-02-12 00:29:40

wizard2000
Użytkownik

coellus napisał:

Koledze (?) Delce:

Jednak proponuję nie cieszyć się zbyt wcześnie, albowiem radość może być zbyt pochopna. To tylko i aż nominacja na Złoty Górnik Awards 2013. Niemniej na forum jest ktoś jeszcze.

Pokaż spoiler
Tomcio.

Pewnie nie znasz, ale legendy o tym mocarnym i zacnym zawodniku obiegły już wieści po całym ANSI wzdłuż i wszerz, starsza gawiedź pamięta najbardziej epickie złote myśli naszego dzielnego protagonisty. Znany jest nie tylko pod tym banalnym nickiem, ale również pedośledź, bajkozjeb i wiele, wiele innych. Ale to nie wszystko. Posiada on niezwykłą zdolność.

Pokaż spoiler
Potrafi odgrzebać tematy nawet sprzed 3 lat.

Tym samym rzucając ci wyzwanie. Już nie wystarczy odgrzebać temat sprzed 4 miesięcy. Nie, nie, teraz trzeba włożyć w to całe swoje serce. Musisz dniami i nocami wyszukiwać coraz to starsze tematy, które zginęły w otchłani niepamięci użytkowników tejże społeczności, i w nich odpowiadać.
Tylko tak możesz możesz ostatecznie zdobyć główną nagrodę, będącą przy okazji twą przygodą życia.
Niech moc będzie z tobą, Górniku.

Pokaż spoiler
Czy ja kiedyś mówiłam, że poniedziałek to nie dzień tygodnia, to stan umysłu?

+1

Tak dobrego tekstu dawno nie czytałem

wizard2000.jpg

#86 2013-02-12 02:20:17

qwig
Użytkownik

coellus napisał:
LagoonCompany napisał:

edit:

Ty mówisz poważnie?

To KKnD, pytasz się go poważnie czy jest poważny?

-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-

dobre, lepsze, radzieckie!

#87 2013-02-12 08:54:13

Merry_Nightmare
Użytkownik

Kurde, rozumiem płacenie za nagrywane z tv seriale, jakby to były zagubione odcinki Dr. Who, ale za średnie, niskobudżetowe anime, w którym bohaterka zamienia się w tłustego, latającego wieprza? W dodatku z marnym dubbingiem i tłumaczeniem z angielskiego dubbingu...

Stopka forum

© Animesub.info 2024