Nie jesteś zalogowany.
(sorry za post pod postem)
To może "Penguin Musume Heart"?
Ziew.
A-Ko / Project A-Ko.
A-Ko / Project A-Ko.
Tak, mowa była oczywiście o tym anime. Najwidoczniej mniej znane niż się spodziewałem, a zalicza się do grupy tych relatywnie wcześnie u nas wyemitowanych (bodaj pierwsza połowa lat 90; nie chce mi się i nie mam czasu teraz weryfikować mojej ułomnej pamięci). Parodia o ciekawych korzeniach, do której mam spory sentyment, a który może jeszcze kiedyś przekuję na jakiś acepowy artykuł.
Przejmujesz pałeczkę, Xellos.
przemoc: tylko starzy wyjadacze pamiętają takie anime. Chciałem odpowiedzieć wcześniej, ale miałem jakąś tam nadzieję, że ktoś zgadnie. Swego czasu miałem kasetę VHS z polskim wydaniem. Jej tytuł brzmiał... "Księżniczka z Alfa Sidney"... to była porażka, lektor i jakość także. xD
Ok, skoro już kopiemy w skarbach z przeszłości, to:
Główny bohater jest kawałem sk**wysyna
Podpowiedź nr 1: anime sprzed roku 2000
Podpowiedź nr 2: Główny bohater podróżuje z zakonnicą chcącą go nawrócić, pedałem który jest w nim zakochany i pół-wilczycą pół-elfką
Podpowiedź nr 3: Imię głównego bohatera to niemal całość tytułu, zaś nazwisko to popularny trunek z lodem
Podpowiedź nr 4: anime dzieje się w tym samym uniwersum, co inne, z którego bohaterowie mają imiona od słodyczy
To nie jest:
School Days
Death Note
Monster
Fate/Zero
Trigun
Record of Lodoss War
Elf o Karu Mono-tachi
Outlaw Star
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2013-02-03 18:11:45)
Makoto Ito / School Days
Nie takie stare, ale kto wie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-25 14:18:54)
Light Yagami/Death Note?
Johan Liebert/Monster?