Nie jesteś zalogowany.
Thebassa lol! Mają jakieś plany przetłumaczenia reszty czy może to taki projekt zombie? Niby żyje ale brak oznak życia?
Tłumaczone jest, ale nie spodziewałbym się szybko pełnego tłumaczenia.
Ostatnio edytowany przez Thebassa (2013-01-16 23:13:18)
<KieR> robotic notes bylo niezle
ef - a fairy tale of the two jest typową VNką, dodatkowo do bólu liniową.
Ef jest na pewno jedną z najlepszych randkowych VN, a w dodatku częściowo odcenzurowaną i po angielsku (Minori nie pozwoliło na całkowite zdjęcie cenzury).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2013-01-16 22:34:12)
Czy jedną z najlepszych to nie wiem. Porównania zbytniego nie mam, bo w randkowce nie gram. IMO ef jest dobry, ale jakiegoś wielkiego szału też nie wywołuje.
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Mam pytanie do znawców. Czy istnieje jakiś konwerter / aplikacja pozwalająca grać w gry z PC [Visual Novel ] na PSP/NDS
Ostatnio edytowany przez max-kun (2013-01-17 15:35:32)
@max-kun
Z tego, co pamiętam, to takie narzędzie do konwersji visual novel istnieje (ale tylko na PSP).
Nazwy sobie nie przypomnę, ale pamiętam, że nie wszystkie gry dało się poprawnie przekonwertować.
Kanon i Fate działały raczej poprawnie, ale czasami zdarzały się freeze-bugi.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Podziękował
Grał ktoś w Choujigen Game Neptune na emulatorze PSP? Wygląda ciekawie ale nie wiem czy warto ściągać i bawić się z emulatorem :/
Emulator PSP jest w javie plus obsługuje w miarę dobrze bardzo małą ilość gier (zwłaszcza z pośród tych wykorzystujących 333Mhz nie ma żadnego).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-17 20:52:20)
Przecież Neptunia jest tylko na PS3.
Swoją drogą Neptunie są jednymi z najlepszych gier w jakie ostatnio grałem, jak NIS chce to potrafi.
Spokojnie, na lato zapowiedziana jest animowana adaptacja.
<KieR> robotic notes bylo niezle
Rzeczywiście PS3... Te znaczki na vndb są zbyt podobne :/