Nie jesteś zalogowany.
E tam, się czepiacie Muchy. Wszystko ma swoje dobre strony, na przykład mnie się za każdym razem humor poprawia, jak sobie przypomnę to jej pytanie "Kto wybierał drużyny do Superpucharu?!".
Ty dulowaty userze!
Mucha jest niekompetentna, że aż strach. Nie interesuje się sportem ale wiem o nim więcej niż ona.
Pytanie powinno brzmieć "Czy jej podwładni są bardziej kompetentni?" Jeśli nie to słabo widzę naszą imprezę.
tak długo jak niczego nie zepsuje (nic nie będzie robić) jest "ok"
A co do krzyża, to walka o to aby kościół nie mówił suwerennemu państwu Polskiemu jakie ma być w nim prawo, zamieniła się w walkę o krzyż i inne durszlaki... eeh co za kraj, tylko tu można tak dalece odbiec od tematu .
Ostatnio edytowany przez luki349 (2012-02-17 21:23:58)
Co to jest 400 mln zł....
http://www.altair.com.pl/start-7518
Żeby było śmieszniej to do tej sumy należy doliczyć koszty utrzymania tych dwóch fregat które miały być tylko rozwiązaniem tymczasowym.
A w lotnictwie nie lepiej:
http://www.altair.com.pl/start-7517
...a poza tym uważam że Toaru Majutsu no Index powinno dostać kolejny sezon.
The goddess of victory is waving her underwear in your faces!
Fritz Josef Bittenfield
Hm, ciekawe, czy tym razem się uda?
Minds are like parachutes. Just because you've lost yours doesn't mean you can borrow mine.
Ja osobiście popieram akcję. Nareszcie będziemy głosować na konkretnych ludzi, a nie na listy/partie/fajne nazwiska. Zwykli szarzy ludzie też będą mieli szansę na start w wyborach, bez zbierania idiotycznych podpisów.
A jak delikwent nie będzie się wywiązywał z obowiązków, to można go odwołać.
Historia uczy, że człowiek lepiej pracuje, jak ma nad sobą bat.
Ostatnio edytowany przez Sledziu_w (2012-09-08 23:40:59)
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
Nareszcie będziemy głosować na konkretnych ludzi, a nie na listy/partie/fajne nazwiska.
"Jutro zawładnę Księżycem, Nareszcie będę miał własne ciało niebieskie".
Fajnie jest chcieć, ale rzeczywistość swoje...
Akcję popieram, ale Kukiza nie trawię.
Ty dulowaty userze!
@up, oj tam. To zależy od gminy, czy będzie chciała to wdrożyć. Na szczęście Lubin miastem apolitycznym.
Wygląda na to, że na starość najrozsądniej się będzie po prostu powiesić. : P
Optymistycznie zakładasz, że dożyjesz wieku emerytalnego? Lucky you.
Camizi napisał:Wygląda na to, że na starość najrozsądniej się będzie po prostu powiesić. : P
Dożyjemy, dożyjemy. W GB albo w Niemczech
Ty dulowaty userze!
bodzio napisał:Camizi napisał:Wygląda na to, że na starość najrozsądniej się będzie po prostu powiesić. : P
Dożyjemy, dożyjemy. W GB albo w Niemczech
Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród... Żarick taki.
Ja tam wierzę, że bodzio i jego przecinki zbawią świat.
Tylko #%# czemu tego Totolotka trafić w 6. nie mogę...
"System emerytalny się zawali - rząd nas okłamał". No shit Sherlock!
Ja przez 23 lata swojego życia wygrałem tylko big milk (jakieś dwa razy). Mowy nie ma o trójce czy innym badziewiu. A ty chcesz szóstkę, pazero przebrzydła?
Ostatnio edytowany przez dulu (2013-01-16 18:28:38)
Jak wygrasz, to tylko nie pij wódki, żeby nie stało się z tobą tak samo, jak z gościem z miasta obok mojego, co wygrał szóstkę(było o tym głośno niedawno). Podobno tak się nachlał, że kupon z wygraną wywalił i organizował wycieczki na wysypisko, by go znaleźć. Kto znalazłby kupon dostałby od niego milion