Nie jesteś zalogowany.
[15:13] Spayk: odświeżam co 1 min
dochodzi co 15 sekund?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Prawdziwe CBA z tego forum Shindena, znajdą na Ciebie wszystko
Za wolno czytasz MuadDiB
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2013-01-11 16:24:33)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Niezły kabaret.
@bodzio, link do shindena jest źle skopiowany ;D
Brak mi słów xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Bodzio zapewne już to widziałeś na SB shinden'a ale jak by ci przez przypadek umknęło to tutaj również napiszę. Mógłbyś nie majstrować przy moich wypowiedziach?
[15:11] paskud: wylęgarnia trolli i zarazy (taki potwory z wiedźmina)
Nie było przeze mnie pogrubione, tak więc jeśli to zmodyfikowałeś to można założyć że równie dobrze w pozostałych wypowiedziach coś pozmieniałeś tak aby pasowały do twojego wyobrażenia naszej rozmowy.
Czyli Twoja wiarygodność jest porównywalna obecnie do słownej obietnicy przysłowiowego cygana
Ostatnio edytowany przez paskud (2013-01-11 16:39:37)
Ci z Shindena nawet nie wiedzą, dlaczego Besamir odświeżył ten temat.
Bodzi zapewne już to widziałeś na SB shinden'a ale jak by ci przez przypadek umknęło to tutaj również napiszę. Mógłbyś nie majstrować przy moich wypowiedziach?
bodzio napisał:[15:11] paskud: wylęgarnia trolli i zarazy (taki potwory z wiedźmina)
Nie było przeze mnie pogrubione, tak więc jeśli to zmodyfikowałeś to można założyć że równie dobrze w pozostałych wypowiedziach coś pozmieniałeś tak aby pasowały do twojego wyobrażenia naszej rozmowy.
Czyli Twoja wiarygodność jest porównywalna obecnie do słownej obietnicy przysłowiowego cygana
Nie wiem, kto to ten Bodzi, ale obrażasz w swej wypowiedzi inne nacje, za co nalezy się
Miałem popisać w shoutboxie na shindenie, ale nie mogę się zalogować
Tak, na pewno nie wiedzą, po co temat odżył. Ale zabawa jest przednia
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-01-11 16:37:46)
Jeśli nie rozumiesz co to jest literówka to pozostaje mi jedynie ci współczuć.
Co do obrażania innych nacji to się mylisz jak z poznania do krakowa - to jest wyśmiewanie się jak to podkreśliłem z stereotypu o nich i twoim edytowaniu a nie obraza do innej nacji (ale to za trudno pojąć prawda?).
Co do obrażania innych nacji to się mylisz jak z poznania do krakowa - to jest wyśmiewanie się jak to podkreśliłem z stereotypu o nich i twoim edytowaniu a nie obraza do innej nacji (ale to za trudno pojąć prawda?).
Oh, my head... Nie zrozumiałem nic.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-11 16:45:24)
Jeśli nie rozumiesz co to jest literówka to pozostaje mi jedynie ci współczuć.
Pogrążasz się
Nie zwróciłeś uwagę na radę swojego senpaia?
[15:38] Aramaki: ANSI to temat zakazany nie pisac tam nie wchodzic i nie wiadomo co jeszcze bo to grzech XD
[15:39] Dziwna: Laudi... Porady prawnej... looool
[15:39] Nevon: cześć laud, cześć Piter
[15:39] Kaszaloth: moze bedziesz mial fontanne z czekolady
[15:39] PiteroS8: Yo all
[15:39] Kaszaloth: fontanna z czekolady ftw
[15:39] Kaszaloth: czesc
[15:39] Nevon: hehe
[15:39] SirIntegral: Kurde, straciłem tyle czasu
[15:39] Kaszaloth: ja mialem na polmetku
[15:39] Nevon: oczywiście wrobiony po części w organizację studniówki
[15:39] laudemort: nie ansi, napisy
[15:39] Aramaki: hey pietroS8
[15:39] laudemort: ta kwestja zostala wyjasniona wieki temu
[15:40] SirIntegral: Toż to będzie za 20 minut 16, a miałem Nane oglądać
[15:40] Kaszaloth: a czym sie zajac musisz?
[15:40] Nevon: haha
[15:40] Nevon: z 2 h niecałe zmarnowane co?
[15:40] Spayk: znów się o coś czepiasz...
[15:40] laudemort: ta, o idiotyzm
[15:40] SirIntegral: Chociaż w sumie człowiek trochę się pośmiał, a jak powiadają śmiech to zdrowie
[15:40] Spayk: w którym niby miejscu?
o:
[15:42] Chemo: ja się już nie wypowiadam ale dziękuje Zerano, Dulu lb333 za subki oraz innym za współpracę
I Ostatni Mohikanin:
[15:43] laudemort: chodzi mi o sama dyskusje z nimi, pytam po co, maja swoje racje, swoje prawo i swoje forum, niech pisza co chca
Ostatnio edytowany przez bodzio (2013-01-11 16:46:46)
Paskud, jeśli nie potrafisz pisać w rodzimym języku, to się nie udzielaj.
[15:42] Chemo: ja się już nie wypowiadam ale dziękuje Zerano, Dulu lb333 za subki oraz innym za współpracę
Nie każdy z siundenów jest burakiem.
Ostatnio edytowany przez dulu (2013-01-11 16:46:59)
Paskud, jeśli nie potrafisz pisać w rodzimym języku, to się nie udzielaj.
bodzio napisał:[15:42] Chemo: ja się już nie wypowiadam ale dziękuje Zerano, Dulu lb333 za subki oraz innym za współpracę
Nie każdy z siundenów jest burakiem.
Zostaw go, on myśli, że dalej jest na shoutboxie
Co jak co, ale żeby w podziękowaniach przekręcić nick tłumacza?
Cóż, zabawna dyskusja. A wypowiedzi z Shindena... szkoda słów.
Ostatnio edytowany przez zerono (2013-01-11 16:51:41)
Forumowicze poszli w ślady senpaia, zabawa dobiegła końca
Jeszcze się daszą złapać, i to nie raz.
Pal licho Shindena, bo nie oni są najgorsi. Są inne shit-strony, które nie dość, że podpierdalają napisy, to jeszcze w nich chamsko grzebią, a o wspomnieniu autora... zapomnij.
bodzio napisał:[15:42] Chemo: ja się już nie wypowiadam ale dziękuje Zerano, Dulu lb333 za subki oraz innym za współpracę
Co jak co, ale żeby w podziękowaniach przekręcić nick tłumacza?
Cóż, zabawna dyskusja. A wypowiedzi z Shindena... szkoda słów.
Przepraszam za przekręcenie nicku, bo nie pamiętam wszystkich dokładnie co potem poprawiłem odpowiednią notką. Jeżeli uraziłem przekręcając nick tłumacza w swojej wypowiedzi to naprawdę przepraszam. Spasiba.
[15:09] Chemo: albo spróbują schakować shindena
Dwa orty obok siebie , dobry wynik.
[15:10] paskud: Chemo a jak myślisz kto podesłał tą reklamę co coś na telefony instalowała + próbował włamać się ostatnio na stronę? I było trza zmieniać chasła
To już jest trolling...
[15:15] paskud: "jeśli któryś z nowych uploaderów dokończył by serię,
Słabsze, ale zawsze coś. Bodzio przytoczył krótką konwersację, a tyle w niej kwiatków. Tym samym w nieświadomości przebijają tutejszy trolling.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@paskud, B. pogrubił tylko istotne szczegóły, których oko mogłoby nie dostrzec. Żeby od razu mówić, że "coś pozmieniał"...
Nie zwróciłeś uwagę na radę swojego senpaia?
i
Pal licho Shindena, bo nie oni są najgorsi. Są inne shit-strony, które nie dość, że podpierdalają napisy, to jeszcze w nich chamsko grzebią, a o wspomnieniu autora... zapomnij.
I stosują dupiate programy do wtapiania napisów w film, przez co owe napisy zmieniają miejsce przeznaczenia (punkt wyświetlania na ekranie), co potrafi wkurzyć.
Ogólnie to po co znowu to odgrzewacie, co? Ni to śmieszne, ni rozrywkowe...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai