Nie jesteś zalogowany.
Od niedzieli funkcjonuje już oficjalnie polski Cataclysm-owy serwer o nazwie Atlantiss. Jakby ktoś był zainteresowany grą może do nas zajrzeć.
Prywaty? No, just no. Nawet oficjalny WoW śmierdzi, a co dopiero takie coś xD
Ja grywałem, ale to, co zrobili z tą grą spowodowało usunięciem tego permanentnie z komputera.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-06-15 22:27:41)
Dalej dobiera graczy tak marnie jak kiedyś? Będąc na piątym tierze raz trafiałem na trójki, które kosiłem z miejsca, a raz na ósemki, których nie mogłem nawet zarysować.
Jak znajdą się osoby to mogę dać ip do mego serwera minecrafta [najnowsza wersja - wyłączony online-mode=false] Grają na nim już 5 osób. ; ]
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-06-16 06:00:10)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Może ktoś gra w Lola, Starcraft2, Civ5 itp ? Zapraszam do gry.
Może ktoś gra w Lola, Starcraft2, Civ5 itp ? Zapraszam do gry.
Chętny jestem na Civ5, ale różnie z formą jest w multi.
w LoLa na EUW mogę zagrać... nick: Avonasak
MuGen napisał:Może ktoś gra w Lola, Starcraft2, Civ5 itp ? Zapraszam do gry.
Chętny jestem na Civ5, ale różnie z formą jest w multi.
Ja jeszcze na mulit nie grałem, więc nie bój nic
Musimy dogadać jakiś termin najlepiej w weekend bo w tygodniu praca i może być ciężko na porządne granie.
Postaram się ciebie znaleźć napisz mi kiedy można cię zastać
Czy pomijając moją skromną osobę w naszym szacownym gronie znajduje się jakaś osoba, która gra w Battlefield 3? Gdyby ktoś był zainteresowany rozgrywką to mój nick na battlelog-u to Muird.
Jakie jest rozwinięcie skrótu LoL - jakoś żadna gra mi nie przychodzi do głowy.
LoL - League of Legends. Ja w tę grę nigdy nie grałem, ale jak w szkole co godzinę słyszę coś związanego z LoL-em, to nie idzie wytrzymać.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2013-01-07 18:26:01)
LoL - League of Legends. Ja w tę grę nigdy nie grałem, ale jak w szkole co godzinę słyszę coś związanego z LoL-em, to nie idzie wytrzymać.
dlatego zacząłem grać "ten garen to jest op", "ale tylko jak mu infa złożysz"... itd...
luki349 napisał:w LoLa na EUW mogę zagrać... nick: Avonasak
Postaram się ciebie znaleźć napisz mi kiedy można cię zastać
między ranem, a nocą (różnie, bo aktualnie roboty szukam więc mam troszkę za dużo wolego czasu )
Ostatnio edytowany przez luki349 (2013-01-07 19:12:17)
Ja gram na serwerze EU Północ/Wschód i nie znalazłem twojego nicku.
Możesz mnie spróbować znaleźć : mikosza
Czy pomijając moją skromną osobę w naszym szacownym gronie znajduje się jakaś osoba, która gra w Battlefield 3? Gdyby ktoś był zainteresowany rozgrywką to mój nick na battlelog-u to Muird.
Jakie jest rozwinięcie skrótu LoL - jakoś żadna gra mi nie przychodzi do głowy.
A ja sobie gram - wysłałem zapro.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Jakby kogoś interesowało jak działa BF4 na prawie 4 letnim kompie ;]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Hmmm, League of Legends powiadacie..?
Serwer EUNE, nick Mammoth. Mój profil na lolkingu - http://www.lolking.net/summoner/eune/30970704
Mam z kim grać, ale nigdy nie jest za wiele ludzi - czasem brakuje jednej albo dwóch osób ;]
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2013-11-29 20:16:15)