Nie jesteś zalogowany.
INFO:
Spotkanie odbędzie się 22 grudnia, wejście od 18.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jestem młodym przystojnym chłopcem i zapraszam na imprezę :* :* :* czekam - wasz Quithe.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Ja bym uważał, chyba zapowiada się różowa impreSka.
Oho, i na mnie przyszła pora, aby paść ofiarą jakiegoś dowcipnisia...
Udało Wam (Qwigowi) sie opanować tą kilku-rdzeniową bestię?
Dopiero do domu trafiłeś?
Dopiero wytrzeźwiał.
Całe święta chorowałem, zresztą było po mnie widać raczej.. Jestem bardziej niż przekonany że ta Ice'ówka nie pomagała mi na gardło
Oczywiście, że nie pomogła! W takich ilościach to mogła co najwyżej załagodzić. Gardło trzeba przepalić!
Myślałem że płuca płuca trzeba przepalić ;D
Proces usadzenia procka się udał, tyle że cążek nie mogę znaleźć. Coś mi się zdaje, że któryś z lekarzy zostawił je w bebechach pacjenta albo nieopatrznie wsadził do kieszeni xD
Rutek, gadzino, zaraziłeś mnie. Gorączkę, gardło i płuca udało mi się roznieść za pomocą odpowiednich substancji, ale teraz nos mi rozwala katar.
I info: sylwek, o którym gadaliśmy, niestety odpada, bo i ja odpadam chorobowo. Hiki zresztą też zaczyna brać ;/
No faq jak przyjechałem do was to musiało być stadium początkowe, potem rzeczywiście na płuca i gardło padło no i temperatura. O dziwo kataru nie miałem w sumie.. Mozę pół dnia.. i Tak przepraszam :/ Powietrze się nie dezynfekowało bo za mało było oparów wódki...
Mnie też zaatakowało, więc rutek, masz jebodrom na 10 osób na następnej, zarazo jedno
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Quithe, znalazłem idealne chłodzenie dla tej nowej bestii!
Dudi, w końcu byłby wentylator na imprezy xD
Nindon, gruby kot jest jeden, na szczęście nie aż tak gruby
Wyślemy po to Samsona na następnej
(btw, właśnie, to dobry termin, bo wiatraki są jeszcze w sklepach )
Samson mieszka teraz w Krakowie... Ale może kupić i przesłać, nadal wisi mi kasę
Kraków srak...., z Samsona był taki kozak, że przyleci na wiatraku jak na helikopterze
Swoją drogą, ja mam jakiś wolny wiatrak... Obecnie stoi przy oknie i zbiera kurz.