Nie jesteś zalogowany.
Wiesz Tanis nie każdy ma takie możliwości intelektualne aby uczyć się czegoś takiego. Trzeba realnie oceniać swoje możliwości. Natomiast sam cel badania aby nie wpływać na jego wyniki wolał bym na razie pozostawić nie ujawniony jednak nie jest to nic strasznego .
Wysłałem.
Ja też nie wiem, jaki cel miała ta ankieta.
Ale to chyba nic dziwnego - przecież nie jesteśmy socjologami, nie?
Życzę powodzenia w pisaniu pracy.
PS. Popraw te błędy, bo promotor ci łeb urwie.
http://gamesub.pl/ -> Nie gadamy, tłumaczymy
(...)Quithe widział i nawet zatwierdził, momentami nawet chwalił więc w ciemno ją wkleiłem.
Zdanie będące idealnym przykładem tego, jak diametralnie może się zmienić sens, gdy ktoś "zapomni" wstawić jednego małego przecinka (w zdaniu brakuje ich więcej).
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-11-25 13:35:07)
LicencjatUMK napisał:(...)Quithe widział i nawet zatwierdził, momentami nawet chwalił więc w ciemno ją wkleiłem.
Zdanie będące idealnym przykładem tego, jak diametralnie może się zmienić sens, gdy ktoś "zapomni" wstawić jednego małego przecinka (w zdaniu brakuje ich więcej).
Tue dat. Ja bym za takie coś opier... z góry na dół i wyje... z sali
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wypełnione.
Przy okazji, dodaj sobie e-mail do profilu, będzie łatwiej wysyłać ankiety.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wypełnione, wysłane i powodzenia.
Ato wa wakai mono ni makaseru.
A nie mam dodanego? Wydawało mi się że udostępniłem. Już się poprawiam w tej kwestii.
Jeżeli będą do mnie jeszcze jakieś pytania to z góry przepraszam jednak będę na nie odpowiadał dopiero we wtorek rano gdyż za kilka chwil z przyczyn osobistych utracę możliwość pisania postów. Proszę się nie niecierpliwić
Ostatnio edytowany przez LicencjatUMK (2012-11-25 14:11:32)
Poszło.
Krótka ta ankieta.
Wysłano.
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Za dużo roboty, nie mam czasu.
Dafuq?
Poszło.
^ Ściągać, wypełniać, odsyłać... Serio Wam się chce i macie na to czas?
W sumie mieści się to w czasie napisania dwóch głupich wiadomości na forum.
^ Ściągać, wypełniać, odsyłać... Serio Wam się chce i macie na to czas?
Dlatego swoją wypełnioną ankietę dałem na forum
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Nom oczywiście, że tak, ale ankieta mi się nie podoba, jej forma mi się nie podoba, a tracenie 30 sekund na napisanie nic nie wnoszącego posta - to jest to! Te forum mnie tego nauczyło .
Poszło.
Zrobione.
Ej, Tanis, dobrze się czujemy? Śmieszne to to nie było...
Wakabayashi, żałość, patrz, ile czasu zmarnowałęś na wyskrobanie w tych nędznych postów.
Ja też nie wiem, jaki cel miała ta ankieta.
Ale to chyba nic dziwnego - przecież nie jesteśmy socjologami, nie?
A jaki, w ogóle, cel mają ankiety? (poza tymi z Familiady). Zbędne papranie, aby uzyskać nikomu niepotrzebne statystyki.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-11-25 19:31:14)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
A jaki, w ogóle, cel mają ankiety?
I w ogóle im więcej takich postów, tym więcej sensu w badaniach socjologicznych ANSI widzę.
Ty dulowaty userze!