Nie jesteś zalogowany.
Ocb z 1 plakatem SAO, nie nie widzę? Przy 2 też nie za zbytnio, chociaż noga trochę wygięta, ale ujdzie w tłumie.
Na pierwszym plakacie biust tej panny jest nienaturalnie "wypięty" do przodu. Na drugim panna jest tak ułożona, że musiałaby mieć niesamowicie długi tułów, żeby mogła tak wypiąć tyłek. Widać że jest wklejona z jakiejś sceny i tylko tyłek jej domalowali, coby było bardziej ecchi.
Na pierwszym plakacie druga panna w ogóle jest złamana Anatomia trudna sprawa, zaraz wynajdę okładkę Catwomen i wstawię.
EDIT
O, jest.
Ostatnio edytowany przez Quithe (2012-11-17 21:49:29)
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tzn. mi chodziło o pierwszy i drugi plakat z SAO. Ten plakat z Higurashi to już kompletna masakra ;p
Tzn. mi chodziło o pierwszy i drugi plakat z SAO. Ten plakat z Higurashi to już kompletna masakra ;p
Pierwszy plakat SAO: Tułów Leefy.
Drugi "plakat": nie ta noga.
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-11-17 22:08:17)
Faktycznie, ma dużego palca od zewnątrz. haha
Faktycznie, ma dużego palca od zewnątrz. haha
W ogóle nie ta noga, jakbyś nie zauważył...
@Sir_Ace, przecież jest miecz... na samym środku (taki złamany).
@Down: Dobra, nie zauważyłem tej ręki z tyłu. Mój błąd.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-11-18 12:39:58)
@Sir_Ace, przecież jest miecz... na samym środku (taki złamany).
To część jego głowy, miecza faktycznie tam nie ma.
A może po prostu tak trzyma ten miecz, że go nie widać? Patrząc na pierwszy obrazek, wydaje się to dosyć prawdopodobne...
A może po prostu tak trzyma ten miecz, że go nie widać? Patrząc na pierwszy obrazek, wydaje się to dosyć prawdopodobne...
Ale on ma tak rękę ułożona, że nie ma bata, aby nie było go widać, po drugie, nawet gdyby było tak, jak mówisz, to powinno go przeciąć.
Wpadka w pierwszych sekundach teledysku Natsu-iro Surprise
Nie wiem czy można nazwać to wpadką, czy raczej celowym zastosowaniem, ale sami ocenicie
Toradora! & Zero no Tsukaima
Wpadka w pierwszych sekundach teledysku Natsu-iro Surprise
Pokaż spoiler
Ślepy jestem bo nic nie widzę xD
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Nie wiem czy można nazwać to wpadką, czy raczej celowym zastosowaniem
Recykling.
Prototype napisał:Nie wiem czy można nazwać to wpadką, czy raczej celowym zastosowaniem
Recykling.
W sumie też o tym pomyślałem, może mało spostrzegawczy jestem, ale pierwszy raz zauważyłem take coś, ale jak oszczędzać, to już konkretnie z tego co widać, bardziej by pasowało uzycie prawie takiego samego tła miasta, pola itp, a to się strasznie rzuca w oczy, to co tu pokazali
Ostatnio edytowany przez Prototype (2012-12-02 21:35:27)
@Tanis, na środku obrazku noga jest "ugryziona".
@down: Bodzio, tak chcesz to rozegrać?
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-12-02 21:51:20)
na środku obrazku noga jest "ugryziona".