Nie jesteś zalogowany.
Turn It Up! / Turn it up By Sonic Syndicate
Kawałek daje kopa, doskonałe przejścia miedzy seriami.
Kawałek daje kopa, doskonałe przejścia miedzy seriami.
Wpis nie przenosi na stronę, ale ta piosenka aż mi przypomina czasy, kiedy się AMV'ki zaczęło oglądać, a dokładnie tą AMV, szkoda tylko, że już wielu starych wyjadaczy się przejadło i już nie tworzą, tak samo jak twórca podanej przeze mnie. A najbardziej tęsknię za baluka19970614 i DeathJoker00X, czemu musieli usunąć swoje projekty z YT, tak bym sobie je jeszcze raz przypomniał .
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
dziwne? bo składnia i w cyty i w edytuj smiga
źle wpisany adres, albo coś namieszałeś z kodem:
http://link:http://www.youtube.com/watch?v=M-a9VCSOGkc
Poprawione
Z kolei ja ostatnio (czyli od stycznia...) jaram się OneTeam - SKM. Od kiedy wyszedł ten klip, trochę podsłuchuje dubstepu
Pewnie już było, ale:
Pencilhead AMV
Black Impulse AMV
Yeah! AMV
Ostatnio też natknąłem się na ASMV (Anime Story Music Video) i polecam to wszystkim, którzy jeszcze się z tym nie zetknęli.
Nick na ANSI: bobek784v2
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Nuż koperek, kurna, jak Xell nie podał linka do swojej super fajnej tapetki to całe forum płakało razem z modami na czele, a że tutaj już chyba każdy ma wywalone na założenia z pierwszego posta to jakoś nikt nie giwuje singlowego faka i potem człowiek musi se przekopywać komentarze pod filmami!
[Full Collab] Save Us!
[KnB] Blue Bully [Aomine]
Tick Tock
[ENP] I Can't Wait
Linki od BestAMV(coś tam) mnie dobijają .
Ostatnio edytowany przez L0NG3r (2012-10-07 08:31:46)
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Mocne, nawet daje do myślenia:
Act of Genesis
√Bestamvsofalltime, Yuki kajiura
Edit:
@UP, cóż zrobić, skoro mają dobre amv? Nie które tak obrobione graficznie, że uchhuhu, a nie które mają tak głębokie przesłanie, że nie wiadomo, czy oglądać, czy rozkiminiać a może słuchać???
Ta pewnie większość z nas widziała, ale można się wymienić co z nich nam zapadło w pamięć...
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2012-11-08 18:58:51)
@Up
Bardziej mi chodzi o fakt ciśnięcia Anime-Online tutaj, a fakt, że √Bestamvsofalltime, jak i inne kanały nazwą podobne, biorą większość, jak nie wszystko, z tej strony od razu link do tej przez ciebie podanej.
Sword Art Online AMV - Our Miracle Coś, co usunięto na mocy praw autorskich Sony Japan, powróciło - nie wiadomo, kiedy znów usuną.
Cake Factory Slender: The Arrival Jedyny dobry MEP o tematyce Halloween w tym roku. Reszta próbowała...
Infernum HBD Diegooooooo! Znak, że gabber ma się dobrze i żyje
Our Time is Now ! Coś, co obrazuje 70% możliwości Ror0noaZoRo, widać, że mu się nie chciało
I kolejny World of Confilcts od loosecontroiPL, który ponownie daje dużo identycznych cytatów, I była świetna, ale im dalej, tym mniej pomysłów.
Wydaje mi się że właśnie kanał tej stronki.
Wczoraj z poleconych przez YT dostałem AMV z HOTD.
Chyba jeden z lepszych.
@Up
Sword Art Online AMV - Our Miracle Coś, co usunięto na mocy praw autorskich Sony Japan, powróciło - nie wiadomo, kiedy znów usuną.
Co to było? Nie zdążyłem zobaczyć bo już usunęli.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
L0NG3r napisał:@Up
Sword Art Online AMV - Our Miracle Coś, co usunięto na mocy praw autorskich Sony Japan, powróciło - nie wiadomo, kiedy znów usuną.Co to było? Nie zdążyłem zobaczyć bo już usunęli.
Krok pierwszy
Wpisujesz w wyszukiwarce na youtube "Sword Art Online AMV - Our Miracle"
Krok drugi
Klikasz w pierwszy link (bądź drugi, trzeci, czwarty, piąty... Wedle uznania)
Krok trzeci
Oglądasz
L0NG3r napisał:@Up
Sword Art Online AMV - Our Miracle Coś, co usunięto na mocy praw autorskich Sony Japan, powróciło - nie wiadomo, kiedy znów usuną.Co to było? Nie zdążyłem zobaczyć bo już usunęli.
Miracle S.A.O.
Dzierż ten link, nowe konto typek założył, nie wiem już sam, jak to już jest z tą "polityką YT". Koleś zgarnia 10-tysięcy złotówek miesięcznie za wrzucanie materiałów z gry i mu filmów nie usuwają, a ludziom z anime usuwają, gdzie maksymalnie mają po 2-tysiące, wyjątki idzie policzyć na palcach jednej dłoni .
N0wa dawka:
- Najlepszy MEP z mang Hero - Black Ink
- Miodzio z gry Angels fly away
- Jak ktoś nowy i szuka jednych z edytorów, to mała lista wraz z MEP-em War of Change
- Plus Hollow inside
Nowe dominia mamy, kiedyś to można było przeżyć, bo nalot AMV-ek z Naruto i Bleacha idzie zdzierżyć, ale "gówienka" z ostatnich sezonów edytować po X razy. Przynajmniej już nie widzę tych samych scen do Bleacha, muzyka się tylko zmieniała , plus lista najczęściej edytowanych anime w ostatnich czasach:
1. Naruto - wszystkie sceny, co cieszy, wykorzystywane są
2. Bleach - walka z Ulquiorra stanowi 80%, pozostałe 15% to z Aizenem
3. Sword Art Online
4. Kuroko no Basket
5. Fairy Tail - polegają na obrazowaniu dam w scenach walki, z czego słynie to anime
6. K Project
7. One Piece
8. Soul Eater
Oby z 3., 4., 5., 6. było jak kiedyś z Guilty Crown i Mirai Nikki, umarły śmiercią naturalną .
AMV - [MEP] LSHFWC 720p
5 Centimeters Per Second
Denpa Onna To Seishun Otoko
Princess Lover!
[Re-Evo] The sky inside you
Bungaku Shoujo
http://www.youtube.com/watch?v=3YVciCvoNgE
Anime:
Tanis napisał:L0NG3r napisał:@Up
Krok pierwszy
Wpisujesz w wyszukiwarce na youtube "Sword Art Online AMV - Our Miracle"Krok drugi
Klikasz w pierwszy link (bądź drugi, trzeci, czwarty, piąty... Wedle uznania)Krok trzeci
Oglądasz
To przez te święta jestem takim leniem
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.