Nie jesteś zalogowany.
Polski akcent:
[Zero-Raws] Dziewczyny i Czołgi - 02 (MX 1280x720 x264 AAC).mp4
Początek sezonu, a ja znowu nie mogę spamiętać, kiedy co wychodzi. Kiedyś miałem od tego taką zmyślną stronę. Wisiała na niej czytelna rozpiska z dniami i godzinami emisji w TV i na streamach.
Ma ktoś namiar na coś takiego?
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Animecalendar?
http://animecalendar.net/2011/4
- No to wchodzę do Jakuba na podwórze - ciągnął opowieść Semen - A on coś opieka na ognisku. Na rożnie znaczy się...Ja go pytam: “Jakub, gdzie upolowałeś taką żółtą wiewiórkę? “, a on mi na to: “Powiedziało, że nazywa się Pikaczu”...
Dzięki, chłopaki ;-)
Polski akcent:
[Zero-Raws] Dziewczyny i Czołgi - 02 (MX 1280x720 x264 AAC).mp4
Chyba się nawet domyślam, kto może za tym stać. xD
Usui-san napisał:Polski akcent:
[Zero-Raws] Dziewczyny i Czołgi - 02 (MX 1280x720 x264 AAC).mp4Chyba się nawet domyślam, kto może za tym stać. xD
Ja chyba też...
Ty dulowaty userze!
Besamir napisał:Usui-san napisał:Polski akcent:
[Zero-Raws] Dziewczyny i Czołgi - 02 (MX 1280x720 x264 AAC).mp4Chyba się nawet domyślam, kto może za tym stać. xD
Ja chyba też...
Na pewno ktoś, kto nie zna dobrze polskiego, gdyż słowo "czołgi" powinno być zapisane małą literą.
coellus napisał:Besamir napisał:Chyba się nawet domyślam, kto może za tym stać. xD
Ja chyba też...
Na pewno ktoś, kto nie zna dobrze polskiego, gdyż słowo "czołgi" powinno być zapisane małą literą.
Już dajcie spokój Xellowi
Zaraz każdą loli pojawiającą się w jakimkolwiek anime do 2020 roku też zwalicie na mnie? >.>
LordCrane napisał:coellus napisał:Ja chyba też...
Już dajcie spokój Xellowi
Myślałem, że spadnę z łóżka. Co loliego to Xell xD
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Akurat ja xella tak średnio brałam pod uwagę, pomimo jego przechwałek z ZR i zamiłowania do loli.
Po prostu biorę poprawkę, w jakim języku został wydany pierwszy odcinek i jednak z kimś innym mi się to kojarzy.
Ty dulowaty userze!
Ja tam bym bardziej Kenshiro podejrzewał.
Edit:
O kurczaczki, niezły pokaz.
http://www.youtube.com/watch?v=hFe7eLwA … re=related
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2012-10-20 01:29:50)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Zgadnijcie, kto pod od avatarem w lokalizacji 'skąd' ma "pod lóżkiem każdej loli".
Chłopie, ogarnij się!
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-10-22 19:29:04)
Zgadnijcie, kto pod od avatarem w lokalizacji 'skąd' ma "pod lóżkiem każdej loli".
Chłopie, ogarnij się!
To już wiecie, jakie będzie hasło do następnej paczki Votomsów.
Mój Boże! Co chłop ma w głowie...
Chłopie, ogarnij się!
Halloween się zbliża. :]
I am the one hiding under your bed.
Teeth ground sharp and eyes glowing red.
No, ksel, bardzo seksi jesteś.
Ziew, nudni jesteście jak flaki z olejem.
Z dwojga złego to ja wolę być nudny.