Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Cześć
Czy byłby ktoś zainteresowany naklejkami z anime na samochód, do pokoju, na koszulki, kubki itp.
Naklejki mogą być wykonywane z prawie każdego dowolnego wzoru, o ile plik źródłowy jest w wystarczająco dobrej jakości.
Tak wyglądają przykładowe gotowe wzory:
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Naklejki są wycinane na ploterze wysokiej klasy,naklejki na koszulki mogą być wykonywane z folii flex i flock
Wszelkie pytania prosze kierować pod adres mailowy maryska1990@tlen.pl
Ostatnio edytowany przez maryska (2012-10-09 20:40:43)
Wpierw powinnaś podać, ile by kosztowały.
Znaczy, chcesz to legalnie sprzedawać, czy jak?
Bo wiesz, że musisz mieć zgodę autora danej grafiki .
Ale siara.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Wpierw powinnaś podać, ile by kosztowały.
Nie, dobrze zrobiła. Wpierw powinna podać, jak by wyglądały.
Inna sprawa, że koleżanka spudłowała z odbiorcami, tutejsi rdzenni mieszkańcy są... są... No wątpię, czy mają te naście lat, by jarać się takimi pierdołami . Xell, kira, może tomcio. Wątpię, czy ktoś poza nimi by coś takiego kupił.
Niech spróbuje na forach kreskóweczek czy innych anime-online, gdzie emo-małolat lubiących takie naklejeczki nie brakuje.
Ostatnio edytowany przez coellus (2012-10-09 19:39:59)
Ty dulowaty userze!
ale co siara? ;d ogólnie pomysł naklejek czy mówisz o wzorach? ;p
A co do cen to naklejka o wymiarach 20 x 20 cm ok 8 zł ze zwykłej folii matowej lub błyszczącej
Cena zależy od ilości naklejek, rozmiaru, z jakiej folii itp itd.
ale co siara? ;d ogólnie pomysł naklejek czy mówisz o wzorach? ;p
A co do cen to naklejka o wymiarach 20 x 20 cm ok 8 zł ze zwykłej folii matowej lub błyszczącej
Cena zależy od ilości naklejek, rozmiaru, z jakiej folii itp itd.
Każdy pomysł, który pozwala zarobić kasę, jest dobry. Siarą dla mnie byłoby noszenie takiego czegoś... no wiesz. Chińskie bajki.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Moim zdaniem to żadna siara, zależy też od wzoru. Twoim zdaniem oglądanie anime nie jest siarą a noszenie koszulki z danym anime już jest? ;p.
Ostatnio edytowany przez maryska (2012-10-09 19:52:12)
Twoim zdaniem oglądanie anime nie jest siarą a noszenie koszulki z danym anime już jest? ;p.
Taka koszulka z drugim wzorem (pierwszy post) to siara jak ch.j, wstyd jak cholera, no i zdeczka pedo zalatuje.
Ale to są PRZYKŁADOWE wzory. Każdy może dać jaki chce i z jakiego anime chce. Muszą być tylko w wystarczająco dobrej jakości.
Ostatnio edytowany przez maryska (2012-10-09 20:04:55)
Znaczy, chcesz to legalnie sprzedawać, czy jak?
Bo wiesz, że musisz mieć zgodę autora danej grafiki .
Aż mi się przypomina to, co jakiś czas temu było o YumeHime. "Ponoć" mają lickę od każdej grafiki, jaką używają na swoich wzorach.
Ale to są PRZYKŁADOWE wzory. Każdy może dać jaki chce i z jakiego anime chce. Muszą być tylko w wystarczająco dobrej jakości.
No ja wiem, przeczytałem. Mówię tylko, że koszulki w takim "stylu" są siarowate itd.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-10-09 20:08:54)
maryska, zmniejsz te obrazki.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dodam że naklejki nie muszą być tylko z anime, a o dowolnej tematyce. Tutaj stronka http://www.e-larum.pl/oferta.html ( tak wiem że uboga, ale firma nie dawno powstała) z innymi przykładowymi wzorami.
Strony 1