#1201 2012-09-30 13:59:04

vegeta391
Użytkownik

Odp: Zlot ludzi ze Śląska! [Katowice]

To jak? Wrzesień się kończy, a tu jeszcze nic nie zorganizowane. To może sobota 6. października?

[edit]
W sumie wyszło, że mi również nie pasuje szóstego. Więc dwudziesty smile.

Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2012-10-03 21:59:29)

wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai

#1202 2012-10-03 09:32:25

Takto ^_^
Użytkownik

Mnie tam najbardziej by odpowiadało  6. albo 20. października.

#1203 2012-10-03 18:38:25

Robson88
Użytkownik

Mnie bardzie 20 paź

#1204 2012-10-03 19:20:38

Folko
Użytkownik

6.10 to ja odpadam, ale 20-tego to już by mi pasowało

#1205 2012-10-06 13:59:04

Spamerka
Użytkownik

Wybaczcie że pisze dopiero teraz ale ogarniałam ekipę która rzadko teraz siedzi na Ansi.
Zgrzyt teraz jest cały zabiegany ale jak damy mu wcześniej zna powinien dać radę, Tutla, też zależy.
Nie wiadomo co z Bartim.
Wypad na Paintball jest bardzo kuszącym pomysłem, ale  Laserhouse widzę ma więcej zainteresowania.
Ja na początku planowałam parodniówkę ale to odpada niestety, więc myślę że Wasze pomysły dałoby się ogarnąć.

EDIT:

Gadałam ze Zgrzytem i mówi że najlepiej będzie zrobi 21, 20 nie da rady bo ma urodziny : D

Ostatnio edytowany przez Spamerka (2012-10-07 11:48:27)

Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne  ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie  ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał  ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!

#1206 2012-10-07 17:34:27

samael16
Użytkownik

Ja jestem za Laserhouse W Sosnowcu może.

#1207 2012-10-08 12:35:03

Takto ^_^
Użytkownik

Termin odpowiada. A co do miejsca, to ganz egal.

#1208 2012-10-08 12:56:07

Logan27
Użytkownik

20 października z CK Wiatrak jest MISANTHROPY AUTUMN 2012 TOUR na którym zagrają Pandemonium, Embrional, Hellspawn, Arkona, Neyra i Eternal Deformity więc ja odpadam ze spotkania.

Może ktoś się na to wybiera to zapraszam za scenę smile_big

#1209 2012-10-08 21:27:13

Robson88
Użytkownik

21 też może być smile

#1210 2012-10-08 21:29:57

Spamerka
Użytkownik

~Logan chodzi mi o 21, btw ~~Tutla i ~Zgrzyt są mobilni w tym terminie : )) Jezcze teraz ogarnąć gdzie pójdziemy.
~Zgrzytu jest za barem, ja również, ale decyzja należy do większości.
~Daieros a co z Tobą?

Być zakochanym w kimś I wiedzieć, że to beznadziejne  ||________ Miałeś ochraniać mi plecy ______
_______________ Że ta osoba _________________||___ A ty tymczasem Wbiłeś w nie sztylet __
Nigdy Cię tak nie dotknie, Ani nie spojrzy na Ciebie  ___||____________ ...Bez słowa... __________
____________Tak jakbyś tego chciał  ____________|| To się nazywa Być fałszywym przyjacielem!

#1211 2012-10-08 23:17:04

vegeta391
Użytkownik

Bar, bar. Popieram!

wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad

#1212 2012-10-10 15:01:05

samael16
Użytkownik

A nie można połączyć tego i tego, wyszaleć się na torze laserhouse a potem iść do baru?

#1213 2012-10-10 18:43:30

Barti
Użytkownik

Spamerka napisał:

Wybaczcie że pisze dopiero teraz ale ogarniałam ekipę która rzadko teraz siedzi na Ansi.
Zgrzyt teraz jest cały zabiegany ale jak damy mu wcześniej zna powinien dać radę, Tutla, też zależy.
Nie wiadomo co z Bartim.
Wypad na Paintball jest bardzo kuszącym pomysłem, ale  Laserhouse widzę ma więcej zainteresowania.
Ja na początku planowałam parodniówkę ale to odpada niestety, więc myślę że Wasze pomysły dałoby się ogarnąć.

EDIT:

Gadałam ze Zgrzytem i mówi że najlepiej będzie zrobi 21, 20 nie da rady bo ma urodziny : D

Jak nie wiadomo co ze mną? To po kiego kazałaś mi się swego czasu na gadu dodać? ej

Na tę chwilę biorę 21. Masz jak zapytać Son1ca czy się wybiera?

#1214 2012-10-10 22:03:29

Spamerka
Użytkownik

~Barti to czemu na gadu mi nie odpisujesz? Pisałam do Ciebie jakieś 2 tygodnie temu : P
Btw, można zahaczyć o oba miejsca na raz, nie ma problemu.
Ale jeśli chcemy ten Laserhouse ktoś musi się zorientować ile to kosztuje, co gdzie i jak.
Rozdzielimy się, Ci co chcą pójdą do Laserhouse a Ci co nie chcą idą ze mną poczekać na innych w barze.
Tak chyba będzie najlepiej.
Ale jeszcze jedna kwestia, czy wszystkim odpowiada Sosnowiec, bo parę osób musiałoby z Gliwic ściągać : ))

#1215 2012-10-11 22:01:01

Barti
Użytkownik

Spamerka napisał:

~Barti to czemu na gadu mi nie odpisujesz? Pisałam do Ciebie jakieś 2 tygodnie temu : P
Btw, można zahaczyć o oba miejsca na raz, nie ma problemu.
Ale jeśli chcemy ten Laserhouse ktoś musi się zorientować ile to kosztuje, co gdzie i jak.
Rozdzielimy się, Ci co chcą pójdą do Laserhouse a Ci co nie chcą idą ze mną poczekać na innych w barze.
Tak chyba będzie najlepiej.
Ale jeszcze jedna kwestia, czy wszystkim odpowiada Sosnowiec, bo parę osób musiałoby z Gliwic ściągać : ))

Nigdy nic od Ciebie nie dostałem.

Mówicie o Laserhouse na Niwce? Jeżeli tak to tam nie ma żadnego dobrego baru w pobliżu 15 minut jazdy tramwajem. Dopiero w centrum jest coś wartego uwagi.

#1216 2012-10-12 13:27:35

Spamerka
Użytkownik

~Barti nawet jeśli to jest daleko przejecha się to nie problem. A jeśli Ci się nie chce to od początku siedź w barze tak jak ja. Z tego co wiem Zgrzytu też nie chce iść do laserhouse więc pewnie zagości w barze : D

#1217 2012-10-12 14:47:13

Barti
Użytkownik

Spamerka napisał:

~Barti nawet jeśli to jest daleko przejecha się to nie problem. A jeśli Ci się nie chce to od początku siedź w barze tak jak ja. Z tego co wiem Zgrzytu też nie chce iść do laserhouse więc pewnie zagości w barze : D

Nie to, że mi się nie chce. Tylko:
1. To jest daleko i się podzielimy.
2. Jestem z Sosnowca i wiem, że tam nie ma co robić (no są 2 - 3 bary warte uwagi, ale to tyle).

Więc jak już to bym uderzał od razu do baru, żeby dobre miejsca zająć.

#1218 2012-10-12 15:05:23

vegeta391
Użytkownik

Już się trochę pogubiłem.

Bar w Sosnowcu, Katowicach, Dąbrowie, czy gdzie? Plus też wątpię, aby to całe dzielenie miało jakiś sens.
Barti dobrze mówi, że lepiej całością zająć miejsca, bo potem może być problematycznie.

Ja osobiście byłbym za jakimś barem w Katosach. Powody czysto egoistyczne: mam najbliżej.
Acz co postanowicie, to się dopasuję.

#1219 2012-10-12 22:08:48

Spamerka
Użytkownik

No motyw jest taki że jeżeli jednak będą chcieli iść do Laserhouse i się uprą - a zważcie na to że jest parę osób które chce iść - to będziemy w Sosnowcu.
Ale są też takie osoby, które nie chcą iść i trudno to pogodzić bez dzielenia się.

Ja uważam że najlepiej by było zebrać się w Kato i tam iść od razu do baru, a innym razem odwiedzić Lasehouse.

Pokaż spoiler
A najfajniej by było w Dg, bo wiem gdzie tu są niedrogie bary, ale wiadomo że Dąbrowa nie wszystkim po drodze.

Na Laserhouse trzeba by umówić się kiedyś z większym wyprzedzeniem, żeby ekipa większa się ogarnęła.
Póki co do laserhouse z tego co widzę chcą iść 3 osoby - średnio to widzę niestety fuj
Ja z góry mówię że ja idę tylko do baru (za leniwa jestem na ambitne rzeczy).
Z tego co widzę za barem jest Vegeta, Barti, Zgrzyt, Tutla i ja : )

#1220 2012-10-13 17:31:59

Robson88
Użytkownik

W takiej sytuacji lepiej iść do baru całą grupą. Też jestem zdania że do Laserhouse lepiej umówić się z większym wyprzedzeniem i uzbierać większą grupę ludzi.

Rozumiem ze zlot ma być 21 ale od której zaczynamy?

Stopka forum

© Animesub.info 2025