Nie jesteś zalogowany.
Miał ktoś kiedyś problem z przeglądarką chrome? Nowe karty otwierają się długo. Nawet karty ustawienia google chrome otwierają się długo. Reinstalacja przeglądarki nic nie dała.
PS Tylko chrome mi tak zamula. Reszta przeglądarek jak: IE opera i firefox nie zamula xD
WIN7 64 bit, 8GB RAM, PHENOME 2 X4 955 OC
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Dziwne chrom chodzi nawet szybciej od Firefoxa i internet explorera,może to być spowodowane jakimś robakiem.Mam podobne parametry komputera i chodzi gładko. A jaką masz wersję chroma.Tego nie podałeś.
Miał ktoś kiedyś problem z przeglądarką chrome? Nowe karty otwierają się długo.
U mnie chrome działa o wiele szybciej niż firefox.
Nie masz zbyt wielu pluginów albo innych rozszerzeń? Tak czy siak, skan czymś pokroju CCleanera nie zaszkodzi. Możesz też przed następną reinstalacją manualnie usunąć foldery Chrome'a.
Możliwe, że masz zasyfiony folder cache Chrome'a (potrafią osiągać nawet wielkości GB). Weź w historii chrome naciśnij "Wyczyść wszystkie dane przeglądarki" i usuń pamięć podręczną z całego czasu (Reinstalacja nie usuwa folderu cache).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-08 07:13:45)
Chrom był odinstalowany. Wszystko co było związane z chromem także. Pluginów ani rozszerzeń także nie były instalowane.
Ale sprawdzałeś zakładkę rozszerzenia i jest tam pusto? Bo słyszałem, że potrafi się przyczepić jakiś syf i robić problemy.
I to się zaczęło nagle czy to była pierwsza instalacja?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Skoro przeglądarka była reinstalowana, to może jest to problem systemowy. Chrome na każdą kartę odpala osobny proces, może coś jest nie tak z tym mechanizmem. Nie jest to na pewno normalne zachowanie, możliwe, że spowodowane jakimś wirusem. Przeskanuj czymś kompa, na pewno nie zaszkodzi.
~Tanis, niestety mam to samo. Wcześniej wszystko działało płynnie, od kilku dni (nie wiem dokładnie od ilu) mam ścinki przy otwieraniu nowych kart-objawy te same.
CCleaner nie pomógł, reinstal także.
Ciężko będzie chyba dojść co jest nie tak.
PS SoheiMajin - nie ma pluginów, ani rozszerzeń ; ]
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-10-08 19:42:32)
mi otwarcie pustego chrome zamula kompa na 10 min (z kilkoma kartami na ponad 20min) tak, że nie mogę nic zrobić xD. próbowałam reinstalacji, wywalania śmieci, itd itp, a jak było tak jest. także witam w klubie ;]
ps. no ale ja na rzęchu siedzę, więc mnie to nie dziwi.
Ostatnio edytowany przez Myore (2012-10-09 00:53:37)
jiii~
A ja z chrome miałem takie przygody, do puki go miałem nawet z niego nie korzystając to miałem problem z obcymi znakami w anime i w systemie po prostu np Kanji w tytule pliku czy karaoke raz się pokazywało a raz nie, problem zniknął po wywaleniu chrome.
Dla pewności po pewnym czasie znowu zainstalowałem chrome i znowu obce znaki raz się wyświetlały a raz nie
Tragedia z tym chromem xD
Mnie tam na dwóch systemach chodzi bez zająknięcia.
A ja z chrome miałem takie przygody, do puki go miałem nawet z niego nie korzystając to miałem problem z obcymi znakami w anime i w systemie po prostu np Kanji w tytule pliku czy karaoke raz się pokazywało a raz nie, problem zniknął po wywaleniu chrome.
Dla pewności po pewnym czasie znowu zainstalowałem chrome i znowu obce znaki raz się wyświetlały a raz nie
A mnie się wydaje, że masz o wiele poważniejszy problem - nie znasz podstaw rodzimego języka - błędy ortograficzne i interpunkcyjne aż powalają.
Przeżuć się na IE.
Ja ostatnio, będąc u znajomych, instalowałem chrome. Nagle coś zaśmierdło - okazało się, że w kuwecie kotów było wielkie No ja wszystko rozumiem, ale żeby po instalacji zasrywać kuwetę kotom? Gówniana przeglądarka po prostu.
PS. Macie bordel w systemach.
Ostatnio edytowany przez qwig (2012-10-09 17:20:31)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Ja i tak bym przypuszczał iż to jakiś program, pewnie jakiś manager pobierania albo podobny.
Zainstalujcie jakąś archiwalną wersje i wtedy oblookajcie.
Jak pomorze(dla ~dula co 'rubi' orty) to trza zlookać changelog aktualizacji.
~qwig, ty lepiej nie jedz przy kompie, bo kuweta śmierdzi, no i trza pamiętać o virusach(chyba że chcesz być chory).