Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam. Poszukuje napisów do szóstego odcinka Break Blade. Z góry dziękuje za odpowiedzi.
http://storage.fansubs.pl/lol-tan/Broken%20Blade/
Tylko hardki, nie ma nic innego.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2012-10-07 22:48:45)
Tak sobie myślę, że dla nowych użytkowników powinna być jakaś moderacja przy zakładaniu tematów.
Np. klikają "Nowy temat" i wyskakuje im FAQ, który muszą przeczytać, bo na końcu znajduje się jakieś pytanie, ale nie w stylu "przepisz kod z obrazka", tylko jakieś pytanie powiązane z tekstem FAQ w środku.
Odpowiedzą - znaczy, że przeczytali i mogą zakładać temat.
Ty dulowaty userze!
Może i byłbym za, gdyby FAQ było aktualne.
Zrobić aktualkę FAQ to nie jest wiele roboty.
Ty dulowaty userze!
Jakiś czas temu zasugerowałem coś podobnego i nawet miałem się tego podjąć, ale Quithe napisał, że machnie w wolnej chwili. No i czekamy...
Q i wolna chwila? Powiedz to "jego" maruderom czekającym na napisy
A poważnie - zrobić aktualkę to pikuś, mogę to zrobić nawet na następnym weekendzie, bardziej mnie ciekawi, czy da się to zaimplementować od strony technicznej.
Ty dulowaty userze!
Da się, chociaż to nie kwestia paru kliknięć i wątpię, żeby Kane'owi się chciało, skoro do tej pory nie zaimplementował ponoć dawno już gotowej oficjalnej funkcji ignorowania postów wybranych userów.
Odkąd "pedośledzia" to "wybranych"?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Tak, teraz w pupie jestem z czasem i chęciami... Solennie obiecuję, że w grudniu zajmę się tym FAQiem. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pomysły, propozycje, niech pisze w wiadomym temacie (gdzieś jest w propozycjach).
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1