Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam, jak w temacie szukam jakiegoś polskiego hardsuba ww. rozdzielczości by móc go odtwarzać w telefonie. Telefon odtwarza avi, mp4, więc nie musi być 3gp.
Tak, mógłbym sam sobie anime przerobić ale jeśli ktoś ma to po co się przemęczać?
Dzięki Szkoda tylko że na tym forum są tylko boty...
Ostatnio edytowany przez Foris (2012-09-26 16:59:32)
Dzięki Szkoda tylko że na tym forum są tylko boty...
Wypraszam sobie, jak temat jest głupi, to się nie udzielam.
Nie zrozumiałeś
Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Po co szukać i pytać się ludzi? Nie lepiej zainstalować FAILgui, wlepić se napisy i w razie potrzeby obrócić o 90 stopni? Nic cię nie ogranicza i jeszcze nie płacisz haraczu na chomiku.
Chodziło mi o tamto forum do którego był link... Wybaczcie że tak niefortunnie napisałem.
Ech, to smutne w tych czasach coś takiego pisać.
Wystraczy w google walnąć anime mp4 czy anime 3gp dać tylko polski jezyk w opcjach wyszukania i gotowe.
Co za świat.
A tak ogólnie to bym polecał Filmy na psp
No nie mówiąc że prawie każdy fon z androidem i MX Playerem odtworzy anime w HD + napisy ass
Ech, to smutne w tych czasach coś takiego pisać.
Wystraczy w google walnąć anime mp4 czy anime 3gp dać tylko polski jezyk w opcjach wyszukania i gotowe.
Co za świat.
yep
Angielska trudna być, ale moja siostra daje rade sobie dobrze z translatorem wiec jej to nie przeszkadzało
Nawet subki potrafiła skonstruować.
Edit:
Wtedy nie wiedziałem czy jej potrzebne po polsku czy angielsku...
Dziękuje ~bodzio w imieniu autora tematu, że pomagasz mu konstruktywnymi pomysłami i rzetelnymi odpowiedziami.
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2012-09-26 20:05:55)
Strony 1