Nie jesteś zalogowany.
Coś dziwnie ten OS do programowania w dot niet wygląda.
Jestem bogaty i stać mnie na dwa darmowe (drugi z MSDNAA czy innego Dreamsparka) systemy
Gdyby ktoś się zastanawiał, dlaczego posty poleciały, odsyłam do pierwszego w tym temacie.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Ta tapetka, od jakiegoś czasu, zagościła na moim pulpicie.
Ostatnio edytowany przez Wooren (2012-09-29 09:23:36)
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Merry - finalna tapeta. Tej już nigdy nie zmienię!
Ostatnio edytowany przez Merry_Nightmare (2012-10-02 10:27:22)
Robisz to specjalnie, ksel?
btw: gówniana ta twoja tapeta, mówię tak od serca.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-09-30 12:05:37)
Robisz to specjalnie, ksel?
btw: gówniana ta twoja tapeta, mówię tak od serca.
Tapetę zrobił mi Natoe. Mi się podoba. Moja idealna waifu. Tak od serca, to mogę ci powiedzieć sp*erdalaj. Każdy ma swój gust, a że zjebany, to już nie twój problem.
Każdy zna twoje chore gusta, a że gówno się gównem nazywa to chyba normalne. Bardziej chodziło mi tu o to, że czytać nie potrafisz.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-09-30 13:25:00)
Aleście se wojenkę zrobili. Dwa stare chopy licytują się na disy. Ludkowie...
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Aleście se wojenkę zrobili. Dwa stare chopy licytują się na disy. Ludkowie...
Ja tam wojny nie wypowiadam. To ta druga strona zawsze zaczyna.
Wy normalni to nie jesteście. Ksel, cholera, screeny i tapety, taki to jest temat. Czytaj, do diabła! Jeśli chcesz się pochwalić swoją nową dziewczynką z pulpitu i ikonkami, wrzucasz też samą tapetę, bo... nie wiem, kto by chciał coś takiego na pulpicie, ale cóż, niektórzy ludzie lubują się w padlinie.
Ostatnio edytowany przez dulu (2012-09-30 14:26:07)
Moja idealna waifu.
Aż mi się ciebie szkoda zrobiło
Ty dulowaty userze!
Mi się też was szkoda robi. Oby era trollowania szybko minęła. Wtedy zginiecie własną padliną.
Nie, nie. To nie było trololo, serio mówiłam.
Ty dulowaty userze!
Merry_Nightmare napisał:Moja idealna waifu.
http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/ori … tled-1.jpg
Zapomniałaś o napisach "fap" na tym obrazku.
@Ksell, era trollowania? Chyba za dużo one piece oglądałeś i tak Ci zosrało
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Why so much hate?
Dzie? Ja tylko napisałem, żeby ksel czytał.
Mnie zastanawia inna rzecz. Tapeta pulpitu to innymi słowy tło, a tło, jak sama nazwa wskazuje, ma być "na dalszym" planie, ma być rzeczą drugorzędną, niewysuwającą się na pierwszy plan, co zresztą można zauważyć po tapetach, które mają inni użytkownicy forum i pochwalili się nimi ostatnio. Tymczasem u ciebie, Xell (pomijając całkowicie postać przedstawioną na tapecie), odnosi się wrażenie, że to właśnie tapeta jest najważniejszą rzeczą na pulpicie. Inna sprawa, że jest ona bardzo nieprzyjemna dla oka z racji swojej kolorystyki, mnie by osobiście taka tapeta tylko drażniła.