Nie jesteś zalogowany.
Czy jest na tym forum jakiś student humana który byłby zainteresowany aby zrobić (za opłatą oczywiście, cena do uzgodnienia) prace na maturę ustną. Umieszczam prośbę tutaj ponieważ zamierzam wybrać dość specyficzny temat który idealnie pasuje do tego forum. Temat jest następujący:
Fascynacje literatury kulturą japońską. Omów zagadnienie, odwołując się do wybranych przykładów.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź w poście poniżej ponieważ niedługo muszę już zgłosić jaki temat wybrałem. Ten temat mi się podoba ale wiem że sam go nie ogarnę więc zwracam się odpowiednio wcześniej z zapytaniem . Jeszcze raz. Proszę o jak najszybszą odpowiedź.
Pozdrawiam.
Powodzenia wszystkim maturzystom (Wiem że wcześnie ale niezależnie kiedy wysłane ma to samo znaczenie)
Ostatnio edytowany przez nono1504 (2012-09-13 17:13:47)
Proszę o jak najszybszą odpowiedź w poście poniżej ponieważ niedługo muszę już zgłosić jaki temat wybrałem. Ten temat mi się podoba ale wiem że sam go nie ogarnę więc zwracam się odpowiednio wcześniej z zapytaniem .
Co się dzieje z tymi ludźmi...
Łatwiej się nauczysz, jak sam sobie napiszesz i dasz komuś do sprawdzenia. Pracy i tak nikomu nie oddajesz (możesz jej nawet nie mieć), jedynie konspekt i cytaty.
Ja tradycję napoleońską na 70% zdałem, z własnoręcznie pisaną pracą, bez nauki (jedynie przeczytanie książek i napisanie pracy w styczniu) choć byłem zawiedziony, ale to moja wina, mogłem się pouczyć.
Proszę o jak najszybszą odpowiedź w poście poniżej ponieważ niedługo muszę już zgłosić jaki temat wybrałem. Ten temat mi się podoba ale wiem że sam go nie ogarnę więc zwracam się odpowiednio wcześniej z zapytaniem .
Nie dość, że dwa błędy interpunkcyjne, to jeszcze genialne, staropolskie stwierdzenie, "nie dam rady, więc po co próbować".
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-09-13 17:49:47)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
To ustną się pisze? Nie lepiej sobie wziąć taki temat, który potrafiłoby się przegadać z głowy?
...
To ustną się pisze? Nie lepiej sobie wziąć taki temat, który potrafiłoby się przegadać z głowy?
+1, tak zrobiłem i zdałem A nie pisanie jakiejś dennej pracy.
Zazwyczaj stawiam przecinki kiedy robię korektę do subów. Normalnie piszę bardzo szybko (na komputerze) i zbytnio nie chcę mi się umieszczać przecinków. Mam nadzieję, że nie razi to tak bardzo w oczy.
Korektę...?
Tak czy siak, cały temat jest niepoważny.
Ten temat mi się podoba ale wiem że sam go nie ogarnę
Kup gotowca!
nono1504 napisał:Ten temat mi się podoba ale wiem że sam go nie ogarnę
Kup gotowca!
A co on niby chce zrobić?
Czy jest na tym forum jakiś student humana który byłby zainteresowany aby zrobić (za opłatą oczywiście, cena do uzgodnienia)
Aaaa...
Jak dla mnie problem w tym temacie widzę w stworzeniu bibliografii. A tak to można gadać i gadać.
Dx51 chyba masz rację. Myślę, że byłbym wstanie coś zdziałać ale nie mam naprawdę zielonego pojęcia jakimi książkami się posłużyć przygotowując się do tego tematu. Jeśli ktoś mógłby zarzucić tytuły jakiś książek, które mogły by być przydatne w przygotowaniu się do tego tematu byłbym wdzięczny jeśli wypisałby je poniżej.
Ostatnio edytowany przez nono1504 (2012-09-13 19:31:35)
Dx51 chyba masz rację. Myślę, że byłbym wstanie coś zdziałać ale nie mam naprawdę zielonego pojęcia jakimi książkami się posłużyć przygotowując się do tego tematu. Jeśli ktoś mógłby zarzucić tytuły jakiś książek, które mogły by być przydatne w przygotowaniu się do tego tematu byłbym wdzięczny jeśli wypisałby go poniżej.
To zmień temat...
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Poczekam do jutra na audycje z Mr. Jedi Musiałowskim. On na pewno poda mi tytuły książek a potem to już z górki i powinienem dać sobie radę
Aaaa...
Jak dla mnie problem w tym temacie widzę w stworzeniu bibliografii. A tak to można gadać i gadać.
Z bibliografią też nie ma problemu, nauczyciele robią dodatkową lekcję na ten temat, zazwyczaj 2-3 tygodnie przed terminem złożenia. Wystarczy wtedy wypisać to z czego korzystałeś.
Co do samej pracy, napisać można, ale i tak mówisz zupełnie inaczej (no, chyba że nauczysz się na pamięć, ale wtedy dowalą ci trudne pytania, żeby sprawdzić czy sam ją pisałeś). Najlepiej wziąć taki temat, żeby wykorzystać książki, które się lubi.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Dzień dobroci: Miłosz tłumaczył na nasze i wydawał własne wybory Haiku. Każda polonistka zapieje z radości na wzmiankę o nobliście.
Pracę inżynierską czy magisterską też będziesz chciał kupić tłuku?
Twoje pytanie na maturze: http://www.youtube.com/watch?v=tT5L2k4yB6E
Ostatnio edytowany przez Tanis (2012-09-13 19:51:56)
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
- Matura?
- Buhahaha!
- Magisterka?
- Buhahahahahahahaha, ha!
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Naprawdę, wybierz jakiś temat który sam sobie opracujesz. O wiele większa przyjemność wtedy, gdy dużo punktów dostaniesz.
Ostatnio edytowany przez ksenoform (2012-09-13 22:07:19)
Właśnie przeszukałem tematy i biorę na 95% Literackie Kreacje władców dobrych i tyranów. Skonfrontuj ich wizerunki, przywołując utwory z różnych epok.