Nie jesteś zalogowany.
Gdzie dokładnie? W AKS?
Tak, w AKS. Ja tam myślę, że będą sprzedawać do wykończenia zapasów
Chyba jednak nie, bo ja wczoraj byłem i normalnie po 1,99 kupowałem
Pewnie będą sprzedawali do wyczerpania zapasów...
U mnie było tylko po kilka sztuk Mały kuro i Piesek bum bum na 2 półkach, pomieszane z innymi filmami po 1,99. Koszy brak.
Jeszcze trochę i bedą posty/pmy kup mi anime plus koszty przesyłki;).
Ta promocja to cios dla tych co kupili te tytuły po 20 zeta:/
Jeszcze trochę i bedą posty/pmy kup mi anime plus koszty przesyłki;).
Nie obrażę się, jakby ktoś miał Pogodynka vol 1-2 i 3 vol VIRUS Buster Serge i mógłby mi wysłać.
Tomeis napisał:Jeszcze trochę i bedą posty/pmy kup mi anime plus koszty przesyłki;).
Nie obrażę się, jakby ktoś miał Pogodynka vol 1-2 i 3 vol VIRUS Buster Serge i mógłby mi wysłać.
Ja bym się nie obraził jakby ktoś mi wysłał Gitsa sezon 2
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Wczoraj byłem w carrefourze i prawie nic nie było, wszystko wykupili Za to kupiłem za 5 zł "The hurt Locker" i za 7 zł "August Rush", ale to nie anime xD
Dla tych, którzy nie zdążyli na Carrefourowej promocji, ostatnio byłem w Matrasie. Mają Pogodynka 2 i Czarnoksiężnik z Krainy Oz po 4.99zł.
Jak ktoś chce mogę mu zakupić Virus Buster Serge vol. 3 (bo w carrefourach często tylko 1-2 były vol.)za 4,99 zł w Matrasie, u mnie jest bardzo dużo
Ostatnio edytowany przez Aaron (2012-09-07 11:10:20)
Jak ktoś chce mogę mu zakupić Virus Buster Serge vol. 3 (bo w carrefourach często tylko 1-2 były vol.)za 4,99 zł w Matrasie, u mnie jest bardzo dużo
Koło mnie też są i tylko to mają (+ to, co wcześniej wymieniłem)... Już mam komplet.
Aaron napisał:Jak ktoś chce mogę mu zakupić Virus Buster Serge vol. 3 (bo w carrefourach często tylko 1-2 były vol.)za 4,99 zł w Matrasie, u mnie jest bardzo dużo
Koło mnie też są i tylko to mają (+ to, co wcześniej wymieniłem)... Już mam komplet.
Właśnie myślałem głównie o Tobie :) Ale jak masz już, to super:)
Właśnie myślałem głównie o Tobie
:) Ale jak masz już, to super:)
Jakbyś trafił na Pogodynka vol. 1 i był przy okazji w Krakowie, to z chęcią skorzystam.
Ma ktoś z was dostęp do anime "Virus buster serge" volume 1 i 3 w takich cenach jak w carefour?
Ma ktoś z was dostęp do anime "Virus buster serge" volume 1 i 3 w takich cenach jak w carefour?
Ja mam dostęp do 1,2,3 za 4,99 w matrasie Dzisiaj będę w Carrefourze to zobaczę, czy nic już nie zostało, może coś jeszcze mają:)
Jak coś mam nadprogramową vol 2 - gdyby ktoś jeszcze potrzebował.
Ostatnio edytowany przez KAT (2012-09-11 12:54:03)
Tanis napisał:Ma ktoś z was dostęp do anime "Virus buster serge" volume 1 i 3 w takich cenach jak w carefour?
Ja mam dostęp do 1,2,3 za 4,99 w matrasie
Dzisiaj będę w Carrefourze to zobaczę, czy nic już nie zostało, może coś jeszcze mają:)
Byłbym bardzo wdzięczny. W Olsztyńskim carefure był tylko volume 2 ;/
Ma ktoś z na zbyciu te animu :
Get Backers vol 1-5
Genshiken vol 1-5
Magister Negi Magi Negima !? vol 1-3 +OVA
Tenjo Tenge Vol 1-7
Moonlight Mile sezon 1
Jakby co pisać na pwa :3
Ostatnio edytowany przez max-kun (2012-09-17 17:27:26)
Ma ktoś z na zbyciu te animu :
Get Backers vol 1-5
Genshiken vol 1-5
Magister Negi Magi Negima !? vol 1-3 +OVA
Tenjo Tenge Vol 1-7
Moonlight Mile sezon 1Jakby co pisać na pwa :3
Komikslandia ma i to dosyć tanio. - LINK
Wiesz , akuratnie chodziło mi tu o zaoszczędzenie paru groszy xdd
Wiesz , akuratnie chodziło mi tu o zaoszczędzenie paru groszy xdd
Raczej taniej to już nie znajdziesz. Zresztą, zobacz sobie na Allegro, po ile tam niektóre pijawy chcą, a później porównaj sobie z Komikslandią.