Nie jesteś zalogowany.
3odaProject napisał:Nie. Wstawiamy na serwer na jaki nam najbardziej pasuje. Jak się czeka na jakąś pozycję kilka lat, to chyba zapłacenie 1,49zł za kilka odcinków, chyba nie zubożeje nikogo?
3odaProject napisał:Udostępniamy, co mamy. Za darmo.
Wiecie, że teraz sami sobie zaprzeczacie? xD
Serwer nie należy do nas, i nie my wymyślamy zasady na nim. Nie będziemy wybierali pod kątem 2 - 3 osób serwera, gdyż uważamy że chociaż to możemy wybrać. Nie zmuszamy nikogo do serwisu, nie zarabiamy na tym(Michał : nie pamiętam, żebym dostał 10'go wypłatę od chomikuj)
Nie będziemy wybierali pod kątem 2 - 3 osób serwera
Hmm... ciekawa ilość osób, która nie pobiera z chomika.
Merry_Nightmare napisał:3odaProject napisał:Nie. Wstawiamy na serwer na jaki nam najbardziej pasuje. Jak się czeka na jakąś pozycję kilka lat, to chyba zapłacenie 1,49zł za kilka odcinków, chyba nie zubożeje nikogo?
3odaProject napisał:Udostępniamy, co mamy. Za darmo.
Wiecie, że teraz sami sobie zaprzeczacie? xD
Serwer nie należy do nas, i nie my wymyślamy zasady na nim. Nie będziemy wybierali pod kątem 2 - 3 osób serwera, gdyż uważamy że chociaż to możemy wybrać. Nie zmuszamy nikogo do serwisu, nie zarabiamy na tym(Michał : nie pamiętam, żebym dostał 10'go wypłatę od chomikuj)
1,49zł =/= za darmo. Wrzucajcie, gdzie chcecie, wisi mi to, ale nie wprowadzajcie ludzi w błąd, pisząc, że coś jest za darmo, skoro nie jest za darmo.
Streama można oglądać (ten dubbing jest bekowy), ale Amber Chomik pozwala zobaczyć tylko pierwsze 10 minut...
Mam 13GB na chomiku, ale i tak nie wiem czy warto ściągać, lepiej już z torrka korzystać.
5 odcinek - o, komentator Jacek Kopczyński. W ogóle, co ja oglądam? Za dzieciaka nie oglądałem, teraz oglądam?
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Króciutki fragment przedstawiający SuperŚwinkę. Dla tych, którzy pragną sobie odświeżyć pamięć bez ściągania :
http://www.youtube.com/watch?v=UWgjaGG9Jhw
To coś jest polskim/angielskim (foxkids) openingiem Super Świnki.
http://www.youtube.com/watch?v=zlBXzVIw … re=related
http://www.youtube.com/watch?v=VqtXdABfGj0
A poniżej świetny oryginalny OP.
Lol, a czego się spodziewałeś? Pamiętasz Transformers z Polsatu? Jakie tam były intra? Nie mówiąc już o innych Pokemonach, Yu-Gi-Oh!ach, Power Stone'ach czy nawet Pszczółkach Majach. Dla Polaków to typowe brać animki od prostszych językowo krajów, i tak będzie dubbing, nie połapią się. Poza tym jest to kierowane dla najmłodszych, pozbawionych gustu, wszystko kupujących szkrabów, a nie dla fanów produktów japońskich w japońskiej oprawie.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Superświnka (a dokładniej Pig Girl of Love and Courage) to jednak również w Japonii anime dla najmłodszych widzów. Przykładowo Sailor Moon jest anime przeznaczonym głównie dla dziewczyn w wieku 12-15 lat (coś jak u nas gimnazjum, a w Japonii szkoła średnia I stopnia), a Superświnka to głównie dla uczniów podstawówek, czyli widzów poniżej 12-13 lat.
Superświnka (a dokładniej Pig Girl of Love and Courage) to jednak również w Japonii anime dla najmłodszych widzów. Przykładowo Sailor Moon jest anime przeznaczonym głównie dla dziewczyn w wieku 12-15 lat (coś jak u nas gimnazjum, a w Japonii szkoła średnia I stopnia), a Superświnka to głównie dla uczniów podstawówek, czyli widzów poniżej 12-13 lat.
I to sprawia, że Polacy wolą wykorzystać do tłumaczenia wersję japońską, a nie np. francuską, którą łatwiej (taniej) jest nam przetłumaczyć ze względu na ilość osób znających język. Gratuluję logiki.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
I to sprawia, że Polacy wolą wykorzystać do tłumaczenia wersję japońską, a nie np. francuską, którą łatwiej (taniej) jest nam przetłumaczyć ze względu na ilość osób znających język. Gratuluję logiki.
Jaki to ma związek z moją wypowiedzią ? Jeśli chciałeś odpisać to powinieneś postarać się o jakąś logikę. Nawet jeśli nie jest twoją mocną stroną to przynajmniej próbuj.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2012-08-29 21:26:47)
Demonis Angel napisał:I to sprawia, że Polacy wolą wykorzystać do tłumaczenia wersję japońską, a nie np. francuską, którą łatwiej (taniej) jest nam przetłumaczyć ze względu na ilość osób znających język. Gratuluję logiki.
Jaki to ma związek z moją wypowiedzią ? Jeśli chciałeś odpisać to powinieneś postarać się o jakąś logikę. Nawet jeśli nie jest twoją mocną stroną to przynajmniej próbuj.
Sam odpisywałeś na poprzedni post, więc to ty nie myślisz logicznie.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Sam odpisywałeś na poprzedni post, więc to ty nie myślisz logicznie.
1. Nie cytowałem tamtego postu
2. Napisałem ogólnie o przeznaczeniu wiekowym anime (z minimalnym nawiązaniem do poprzedniego) czyli zarówno super świnki jak i sm.
Jakbym chciał odpisać na tamten post to bym poszczególne fragmenty zacytował.
Demonis Angel napisał:Sam odpisywałeś na poprzedni post, więc to ty nie myślisz logicznie.
1. Nie cytowałem tamtego postu
2. Napisałem ogólnie o przeznaczeniu wiekowym anime (z minimalnym nawiązaniem do poprzedniego) czyli zarówno super świnki jak i sm.Jakbym chciał odpisać na tamten post to bym poszczególne fragmenty zacytował.
Czyli źle zrozumiałem. Ok, przyznaję się do błędu. Ty po prostu zmieniasz temat, i podajesz informacje jak leci, "bo wiem", innymi słowy .
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
10zł 40GB chomikuj nie tak źle:)
10zł 40GB chomikuj nie tak źle:)
Warte to chociaż tyle?
Uuu, 300 zł to naprawdę wygórowana cena. Chyba lepiej kogoś innego poszukać.
Uuu, 300 zł to naprawdę wygórowana cena. Chyba lepiej kogoś innego poszukać.
Kto chce 300? Przecież ludzie to już od niej kupili, więc lepiej łapać od kogoś kto ma niż jeszcze raz płacić za to samo.
Kto chce 300? Przecież ludzie to już od niej kupili, więc lepiej łapać od kogoś kto ma niż jeszcze raz płacić za to samo.
Ale tamten też nie da za darmo, skoro sam tyle wybulił
Jak coś, to na chomika "wyciekły" odcinki 1-11.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime