Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Anime jest o pięknych i popularnych dziewczynach, uwikłanych w miłosne igraszki z mniej popularnymi chłopakami. Każda z nich ma swoje własne pragnienia, których nie mogą kontrolować.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2016-03-11 17:03:12)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Dzięki wielkie. Czekałem na polskie wydanie tego tytułu.
Wiesz o tym, że najpierw wychodziły odcinki gorszej jakości, a dopiero później lepsze ?
Grupa EROBEAT wydawała odcinki wysokiej jakości.
A poza tym anime całkiem dobre (choć nie lubię czegoś takiego jak ładna dziewczyna z dosyć brzydkim samcem gdyż wolę oglądać ładną dziewczynę z ładnym chłopcem). Również ta mozaika psuje je wizualnie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-11-28 23:13:06)
EROBEAT wydaje hardsuby, więc nie bardzo wiem o co ci chodzi w tym momencie.
A poza tym anime całkiem dobre (choć nie lubię czegoś takiego jak ładna dziewczyna z dosyć brzydkim samcem gdyż wolę oglądać ładną dziewczynę z ładnym chłopcem). Również ta mozaika psuje je wizualnie.
Tam nie ma żadnych stosunków ze zwierzętami, dewiancie!
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
EROBEAT wydaje hardsuby, więc nie bardzo wiem o co ci chodzi w tym momencie.
Chodziło mi o źródło czyli, że jest dobrej jakości. Miałem te same odcinki od różnych grup i różnica jakości była bardzo duża.
Tam nie ma żadnych stosunków ze zwierzętami, dewiancie!
Przecież jesteś samcem i dobrze o tym wiesz więc co się oburzasz i mnie obrażasz.
Poza tym zboczeni to są Japończycy, którzy robią anime przedstawiające różne chore fetysze jak incesty, gwałty, zbiorówki, wielkie cycki ( zamiast pokazywać jakiś piękny, nastoletni seks z miłości lub ładne sceny między pięknymi dziewczynami.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-11-29 00:02:20)
Erobeat kupuje sobie płytki dvd z danym hentaiem, dlatego mają dobrą jakoś. Ja znalazłem tylko to.
Erobeat kupuje sobie płytki dvd z danym hentaiem, dlatego mają dobrą jakoś. Ja znalazłem tylko to.
Polecam meowiso.com, mają sporo hentajów, kilka płytek Stringendo się tam pałętało. ;p
Przejże i zobaczę czy coś znajdę.
kostek wydajecie jeszcze hardsuby czy już tylko softsub ? (zauważyłem że ostatnie publikacje to same soft)
Nie chce mi się bawić w hardsuby.
Poza tym zboczeni to są Japończycy, którzy robią anime przedstawiające różne chore fetysze jak incesty, gwałty, zbiorówki, wielkie cycki ( zamiast pokazywać jakiś piękny, nastoletni seks z miłości lub ładne sceny między pięknymi dziewczynami.
Zgadzam się w 100% na hantai'ach powinni pokazywać jakąś miłosną historyjkę.Właśnie lubię hentai'e w którym jest fajna fabuła,ładna kraska właśnie w stylu 'Oni Chichi",żadnych macek,gwałtów itd. na pewno takimi hentai'ami są Sex Warriors Pudding i Ringetsu niestety widziałem co najwyżej w wersji ang. ale nie było cenzury bym chyba skakał z radości jak byś je przetłumaczył
Odcinek 11 gotowy.
Dwunasty odcinek przetłumaczony.
Przydałby się seed :/ Torrent z odcinkami 1-12
Spokojnie, ledwo wrzuciłem torrenty, a już na tych ośmiu nowych mam około 500 pijawek, więc cierpliwości.
dałem seeda na odcinki z 1-9
a lada chwila na wszystkie
Ostatnio edytowany przez DiamondBack (2012-05-13 22:52:56)
Jestem osobą nietolerancyjną. I prosiłbym to uszanować.
http://letty.pl/
Pierwszy odcinek specjalny Stringendo MIX przetłumaczony. Choć w sumie tłumaczeniem tego nazwać się nie da, bo najzwyczajniej wystarczyło skopiować dialogi z poprzednich odcinków.
Thanks for your hard work! I hate hardsubs. Are there plans to re-encode episodes 4, 5, and 12? Also, what about x264 version of Accelerando? Thank you
Google translation:
Dzięki za twoją ciężką pracę! Nienawidzę hardsubs. Czy istnieją plany ponownego kodowania odcinki 4, 5 i 12? Również, co x264 wersji Accelerando? Dziękuję:
Strony 1