Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Zakładając ten temat jesteś świadomy, że pewnie zostanę zbluzgany, ale co mi tam.
Napaliłem się na te właśnie anime z 2007 roku (co jest dziwne, bo nie oglądam na ogół poważnych serii).
Otóż dostępne są na ANSI suby autorki, przy czym 3 osoby zrobiły 3 różne synchra do trzech różnych wersji. Koleś z synchrem do THORA spiepszył sprawę, bo pasuje tylko z początku, potem się wali.
Synchro do [Coalgirls] jest takie samo jak Thora i nie pasuje żadne synchro dostępne na ANSI
Kto inny zrobił synchro do sudo i jeszcze kto inny do [dmhy_T3]. Otóż ani jednej ani drugiej wersji nie mogę nigdzie znaleźć. Torrenty i linki są martwe, gdziekolwiek bym nie szukał.
Moje pytanie: skąd mogę pobrać wersję sudo lub [dmhy_T3] anime Darker than Black?
Dodam iż umiałbym sobie synchro zrobić, gdyby to było zwykłe przesunięcie czasu, ale w wersji THORA najwyraźniej jest więcej linijek, bo wiele zdań się nie zgadza.
Ewentualnie jakieś linki bądź torrent do jakiegoś PL Harda.
Sprawdziłem pierwszy ep od THORA i jak u mnie żadnych problemów nie ma. Wszystkie napisy są dopasowane. Może nie ściągnąłeś OP i ED (THORA ma je jako osobne pliki i muszą być w tym samym folderze co seria)? A jeśli wszystko masz to nie mam pojęcia czemu masz problemy z napisami.
Na fansubs były linki do hardków obu sezonów, ale chyba tylko na MU ~~
@sokolb: No to nieźle znoobiłem, bo nie wiedziałem :/ Niestety jestem nadgorliwy i już THORA poleciało do kosza, przy czym zacząłem pobierać inną wersję: [Cman] Darker Than Black [Blu-Ray 720p][Dual Audio] - takie coś znalazłem na nyaa i wygląda na to, że napisy [dmhy_T3] będą pasować. Opłaca się czasem zaryzykować.
@Kensai, tak, były, myślałem nawet, że mają tam jakiś własny ftp (ikonka obok ikonki MU), ale okazał się to zonk. Niepotrzebnie się zarejestrowałem xD
Idzie gdzieś jeszcze dostać DtB od Neko Miko Reimu w miarę zręczny sposób? Torrek/IRC, a nie jakieś klikanie po hostingach, gdzie i tak nie wszystkie działają.
Idzie gdzieś jeszcze dostać DtB od Neko Miko Reimu w miarę zręczny sposób? Torrek/IRC, a nie jakieś klikanie po hostingach, gdzie i tak nie wszystkie działają.
http://storage.fansubs.pl/bsubs/Pinker%20than%20PINK/ that shit?
MasterPLASTER napisał:Idzie gdzieś jeszcze dostać DtB od Neko Miko Reimu w miarę zręczny sposób? Torrek/IRC, a nie jakieś klikanie po hostingach, gdzie i tak nie wszystkie działają.
http://storage.fansubs.pl/bsubs/Pinker%20than%20PINK/ that shit?
Tak właśnie zacząłem to targać i wrzucać do oglądania, a tu fail. To jest "tylko" w 720p, a na anidb niby pisze, że zmajstrowali taką w 1080P. Święty Mikołaju, jeżeli dalej tam jesteś i jeszcze słuchasz, to ja bym wolał tą drugą, "lepszą" wersję. PLOSIE!
Panie, miejsce na tym serwerze nie jest darmowe i nieskończone, dorzuć im pan (a w zasadzie Besamirowi) jakąś "cegiełkę", to może ci wrzucą. My też, jak zrobiliśmy dwie wersje (np. przy Carnival Phantasm), to wrzucaliśmy na FTP tylko 720p z prostej przyczyny - ważyła mniej. Przy Oreimo nie mieliśmy wyboru, niemniej może się wydawać, że miejsca dużo, ale topnieje w zastraszającym tempie, hehe.
Ostatnio edytowany przez LordCrane (2012-08-22 13:44:13)
Jak w poście wyżej. Wrzucanie na serwer odpada, bo i tak mam już mało miejsca. Mogę co najwyżej zrobić torka z dupnym seedem.
@Edit.
Niby na trackerze f.pl jest torrek do tej wersji i nawet ktoś go seeduje. Zrzucą mi się pliki z dysku, to postaram się podpiąć.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2012-08-22 17:08:00)
Wielkie dzięki komukolwiek z adresem IP kończącym się na 195. Pięknie idzie.
Ostatnio edytowany przez MasterPLASTER (2012-08-29 12:41:16)
To pewnie mój. xD Seed codziennie do 22-23 i potem od rana.
Jak ktoś jeszcze ma zamiar ściągać, to radzę teraz. Nie planuję trzymać tego sto lat na dysku, bo bida z miejscem. xD
Strony 1