Nie jesteś zalogowany.
Pewnie już niektórzy z was wiedzą, że wśród niezbyt odległych planów wydawniczych Anime-Virtual (przełom lutego/marca) znalazł się Wolf's Rain. Już niebawem wszyscy miłośnicy tej serii będą mogli zaopatrzyć się w płytyki DVD z wilczkami.
Cena za 1 DVD, na którym znajdzie się 5 odcinków, ma wynieść około 78 zł.
PS: A ja jutro oficjalnie poproszę któregoś z modków o usunięcie moich napisów do tej serii
WR jest super chętnie zakupię tylko cena nie za ciekawa oby nie było tak samo jak z Gundamem...[bzdura]
Chyba zdążyłem sciągnąć.[kombinuje]
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Chyba zdążyłem sciągnąć.[kombinuje]
Hehe... zrobiłam tylko do paru odcinków, a nie do całej serii.
Hehe... zrobiłam tylko do paru odcinków, a nie do całej serii.
Cóż... to co sie dało to i tak obejrzałem z Twoimi napiskami
Co do samego Anime to chętnie bym kupił, gdyby nie to, że mój skromny budżet tego nie wytrzyma... więz dziękuję, postoje
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Cena za 1 DVD, na którym znajdzie się 5 odcinków, ma wynieść około 78 zł.
Chyba ich pogieło[fuj]. Nawet gdybym mógł nie wyżucił bym 80 zeta na 5 docinków.[jezor]
PS: A ja jutro oficjalnie poproszę któregoś z modków o usunięcie moich napisów do tej serii
To trzeba ściągnąć za wczasu.
To jest prawda ale może jakaś petycja do neta by się przydała tak jak to zrobili fani Tekkena prosząc o Pal i NTSC... Może cała seria w packu po np 30 zeta za 5 odcinków
to chyba rozsądna cena:-D
Co o tym myślicie? bo ja się podpisuje[hehe]
To anime jest świetne i warto mieć oryginał gdybym miał możliwość to i za 80zl bym się nie zastanawiał bo Anime i Manga są dla mnie jak serduszko "niezbędne by żyć", ale większości z nas zostaje niestety tylko moja propozycja, lub zasysanie z neta...[deprecha]
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-02-24 14:52:53)
Napisy do Wolf's Raina Anki zostaĹy wĹaĹnie usuniÄte
Ania Whayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!![placze]
Ja jak się upre to i tak kase zdobede, do niemiec na sezonik wyjeżdzam jutro:D
Albo skok na bank będe musiał zaplanować...
Dobra a tak na poważnie, poczekamy zobaczymy narazie nie ma co o cenie mówić...
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-02-24 15:17:43)
Napisy do Wolf's Raina Anki zostaĹy wĹaĹnie usuniÄte
Kochana paskuda z ciebie , gracol.
Ania Whayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!![placze]
(...)
Takie przyjÄĹam zasady. Jest licencja usuwam napisy. SpotkaĹo to Gravitation, teraz pora na Wolf's Rain.
Jakby jeszcze 80 zł za całą serie, to rozumiem... Ale przykro mi, nie przelewa mi sie az tak
Jakby jeszcze 80 zł za całą serie, to rozumiem... Ale przykro mi, nie przelewa mi sie az tak
Nie przesadzajmy. 80 zł za serię pozostanie w sferze marzeń jeszcze baaaardzo długo.
Kochana paskuda z ciebie , gracol.
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-02-24 16:03:36)
80 zł za całą serię... I to jeszcze za wydanie europejskie... By było masowe sprowadzanie do innych krajów
Na ekonomii się za bardzo nie znam, więc jak coś źle mówię, to mnie poprawcie... Wolf's Rain będzie zapewnie wydawany przez Beez, a A-V będzie tylko pośrednikiem. Wydania Beez są ogólno europejskie, sprzedawane w całej europie. Płytki zawierają dokładnie to samo, różnią się tylko nadrukiem i okładką. Dlatego Beez nie może dać ceny np. 30 zł za 1 DVD z 5 epami, gdy w europie kosztuje około 25 euro, bo tacy np. niemcy czy francuzi by sobie zamówili całą serię tutaj, w Polsce, i nawet po zapłaceniu wszelkich opłat związanych z wysyłką, wyszliby na swoje. Mieliby tylko PL nadruk na płycie (bo okładkę po prostu mogliby ściągnąć i wydrukować na własną rękę), ponieważ zawartość płytek jest identyczna. Po prostu cena musi być na tyle niska, by polacy chcieli to kupować, i na tyle wysoka, by nie opłacało się innym krajom sprowadzać z zagranicy. Dlatego filmy A-G kosztują 30 zł, a IDG 20 zł. Bo dla nikogo nie ma sensu tego sprowadzać. Na co francuzowi film, z którego nic nie zrozumie? A samo A-V znalazło złoty środek, czyli 50 zł, dla swoich pozycji. Niestety, to Beez wymusza 80 zł za swoje serie (Gundam, PlanetES i teraz Wolf's Rain), a nie A-V.
Mam nadzieję, że dobrze to opisałem, i nic nie pokręciłem.
78 zł z 5 epków, byłbym wstanie wydać, jeśli miałbym gwarancję, że będzie to dobre wydanie. Niestety dotychaczasowymi wydaniami V-A nie dało mi takiej gwarancji, dlatego też za tą cenę nie planuję nabyć.
Gdyby cała seria byla do zakupu za ~ 130 zł to byłbym skłonny zakupić odrazu (tzn. po uprzednim oszczędzaniu ) a tak to nie pozostaje mi nic innego jak obejść się smakiem
[cytuj]Ania napisaĹa
Takie przyjÄĹam zasady. Jest licencja usuwam napisy. SpotkaĹo to Gravitation, teraz pora na Wolf's Rain.[/quote]
No tak racja sanuje TwojÄ decyzje w najgorszym wypadku sam przetĹumaczÄ Wolfa, ale mimo wszystko skoda.;) Zawsze to wiÄkszy wybĂłr...
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-02-24 19:49:53)