Nie jesteś zalogowany.
wygląda to dobrze, z wielką chęcią powrócę do tej wspaniałej serii
Ten nowy mech wygląda... może nie najlepiej, ale to i tak spory postęp względem reszty dizajnów w CG.
Mechy w tym uniwersum są tak brzydkie, że nawet za darmo nie chciałbym z nimi modeli.
Ostatnio edytowany przez Zarathustra (2012-07-17 00:00:02)
Bo to są chyba mechy "randomków". Te zwykle w każdej serii prezentują się raczej szarawo na tle tych, które pilotują ważniejsze postacie.
A z uniwersum CG to mi się na ten przykład Lancelot podobał, zresztą mech Lulusia czy Karen (ten czerwony, wybaczcie, nazw już nie pamiętam) też prezentowały się niezgorzej, ale to moja opinia.
Ja wliczam zarówno te klocki powyżej jak i inne przewijające się tam maszyny, nic z tego nie było urodziwe, czy chociaż innowacyjne. Chyba ze dwóch mecha dizajnerów musiało przy tym maczać palce, bo różnice są wyraźnie (ale efekt podobnie nijaki). Code Geass dobrym animu nie jest, ale rozrywkę i czyste pokłady beki zapewniał spore, więc pomimo obrzydliwego CGI ten nowy tytuł też pewnie obejrzę.
Jedyny mech z CG jaki zapamiętałem, a to dlatego, że podejrzanie przypominał mi...
Nunnally in Wonderland 8/10
Jak dla mnie to jest jakiś żart 2/10
Pokaż spoilerKról Kier najlepszy xD
To coś jest normalnie animowane czy to taka statyczna popierdóła, których pełno do Code Geassa wydali?
Hybryda, ale w większości picture drama.
Jednak całości nie obejrzałem .
To coś jest normalnie animowane czy to taka statyczna popierdóła, których pełno do Code Geassa wydali?
Indeed, sir. Crap jak nie wiem co. Jak dla mnie to strata czasu... Czekamy teraz do oav "Code Geass Gaiden: Boukoku no Akito"
Picture Drama + 20% animacji. I tak z całości była tylko dobra C.C. jako Kot Cheshire. Ja tylko klatkowałem i padłem na momencie, który pokazałem powyżej.
LordCrane napisał:To coś jest normalnie animowane czy to taka statyczna popierdóła, których pełno do Code Geassa wydali?
Picture Drama + 20% animacji.
Proporcje porównywalne z anime serwowanymi przez studio Shaft.
Właśnie, właśnie! Dobrze, że zajrzałem do tego tematu, bo nie wiedziałem, że wyszła kolejna seria CG. Choć jak czytam poprzednie posty, w których znajduję coś w stylu "Picture Drama", albo:
statyczna popierdóła
to odechciewa mi się tego oglądać ;/
Nie patrz się za siebie, bo spotkasz śmierć przed sobą.
Wyszło:
Code Geass Gaiden Boukoku No Akito - nadal nie ma w necie i jest niezwiązane z seriami, ot taki dodatek.
Code Geass Nunnally In Wonderland - geass'owa wersja Alicji w Krainie Czarów - głównie Picture Drama (walki rozwalają system).
Ostatnio edytowany przez Demonis Angel (2012-09-03 21:28:48)
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Code Geass Gaiden Boukoku No Akito-Nie uważacie, że to trochę głupie odcinanie kuponów, skoro nie ma tu bohaterów z tamtych Code Geass i jest to po prostu zupełnie inna mecha historyjka, tyle, że dzieje się w tym samym uniwersum?
Nie uważacie, że to trochę głupie odcinanie kuponów,
Przecież na tym polega robienie kasy?
skoro nie ma tu bohaterów z tamtych Code Geass i jest to po prostu zupełnie inna mecha historyjka, tyle, że dzieje się w tym samym uniwersum?
Przecież dopóki ktoś to kupi to jest ok?
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
póki historia będzie wciągająca to jest dobrze
Pierwszy odcinek tej OVY już w necie. Póki co sobie daruję, obejrzę tę bajkę, jak wyjdzie więcej odcinków.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan