Nie jesteś zalogowany.
Każdemu się zdarza, że potrzeba kasy i wymaga to wyrzeczeń.
Większość tytułów sprzedaję za 70% (lub mniej) ceny początkowej (sklepowej).
Wszystko wydania polskie.
Mangi:
Chobits - wszystkie tomy (88 zł)
Hellsing - tomy 1-6 (71 zł) oraz tom 10 (stan idealny, jeszcze nie odfoliowany - 12 zł)
FUllmetal Alchemist - tomy 1-24 (255 zł)
Ouran High School Host Club - tomy 1-9 (109 zł)
Wampirzyca Karin - tomy 1-5 (104 zł)
Vampire Knight - tomy 1-6 (80 zł)
Oh! My Goddess - tom 1 (10 zł)
Anime:
Evangelion 1.11 You Are (Not) Alone - edycja kolekcjonerska Blu-Ray (160 zł)
Evangelion 1.11 You Are (Not) Alone - wydanie zwykłe DVD (20 zł)
Shakugan no Shana - cały 1 sezon w kartonowym boxie (80 zł)
Samurai Champloo - całość (80 zł)
Ksiązki jakie mogę sprzedać to pięć tomów serii Czysta Krew (109 zł)
Najchętniej dokonałbym transakcji na terenie Krakowa, aczkowliek jest możliwość, po wcześniejszych ustaleniach, wysłania paczki.
Proszę o kontakt na PW bądź na GG.
Anime sprzedajesz za drogo ; ]
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
w przypadku Samuraia to cena wynosi coś koło 50%
W Sklepie Nie Dla Idiotów boxy hurtowo chodziły po 45 zł. Sam nabyłem
Można negocjować. Zresztą w przypadku Samuraia to cena wynosi coś koło 50%. Tak samo jest z Evą 1.11 DVD.
50% drożej niż niedawno w sklepie. ;]
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Arry napisał:Można negocjować. Zresztą w przypadku Samuraia to cena wynosi coś koło 50%. Tak samo jest z Evą 1.11 DVD.
50% drożej niż niedawno w sklepie. ;]
nie 50% tylko 100%
Kurczę "Hrabia Monte Christoę bym kupił :/ Na allegro stoi za 120zł xD Nindon nie chcesz opylić? ;p
No to proszę ja Ciebie bardzo: http://www.vision-film.pl/pl/c/Anime/23 tylko przy Hrabim jest napisane 40zł, ale gdy wejdziesz w serię, po wybraniu BOX 1-24odc cena zmienia się na 30zł
Przepraszam użytkownika Arry za antyreklamę, ale po to jest internet żeby wyszukiwać okazje.
BTW chyba sobie Bible Black kupię ;]
Ostatnio edytowany przez Nindon (2012-06-07 02:47:26)
Ja Shanę kupiłem jakiś czas temu za 40 (łącznie z przesyłką). Osobiście mam chrapkę na Champloo, ale za taką cenę to...
Ostatnio edytowany przez Sado (2012-06-07 10:57:22)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Pewnie i część kupowała, ale musisz patrzeć na sytuację rynkową w tym momencie, a nie iks lat wstecz.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
O, za dwie dychy? No to jak ci zostanie Shana, to może pod koniec miesiąca do ciebie napiszę, zobaczymy.
Ostatnio edytowany przez zerono (2012-06-07 14:04:32)
Ok, to nie popatrzyłem na sytuację rynkową obecnie. Ale mogę ceny dostosować do niej.
Zatem Eva 1.11 DVD za dychę
Samurai i Shana za dwie dychy.
Wraz z dostawą - 10zł ?
Polecam. Wczoraj przyszła mi paczka z Samurai Champloo. Wszystko zgodnie z opisem, płyty w stanie bardzo dobrym, uszczerbki minimalne i nieprzeszkadzające, dodatki na miejscu. Ze sprzedawcą miałem dobry kontakt, idzie się dogadać, a całość nabyłem za około 25 zł razem z przesyłką (bez allegro).
Rozumiem, że fragment:
Najchętniej dokonałbym transakcji na terenie Krakowa, aczkowliek jest możliwość, po wcześniejszych ustaleniach, wysłania paczki.
Ci po prostu umknął?
Rezerwuję sobie Shanę! Jak masz czas w sobotę do południa, to możemy się umówić w okolicach Rynku Głównego. ^^
Shana już sprzedana jak mniemam?
Shana już sprzedana jak mniemam?
Nom, wczoraj ją odebrałem osobiście i jestem zadowolony z zakupu. :3 Arry to sympatyczna osóbka, szkoda że się śpieszył na drugi pociąg, bo bym z nim trochę pogadał. Lało w Krakowie, a ten się ubrał jak na tropiki. xD